03.08.2022
Olesea Svecla - fara complexe! Ce mesaj special a transmis actrita urmaritorilor sai: „Stiu ca o sa dati zoom sa vedeti daca pielea atarna sau nu” - FOTO

Actrita este foarte activa pe pagina sa de Instagram acolo unde vorbeste adesea despre viata sa de zi cu zi, despre starile si sentimentele pe care le simte, dar si planurile sale de viitor.

Recent, Olesea a publicat cateva imagini in care apare alaturi de cei doi copii ai sai, Cassandra si Dragomir.

In fotografii femeia poarta o pereche de blugi care ii lasa la vedere abdomenul. In acest sens, actrita a scris si un mesaj despre cum a inceput sa-si iubeasca corpul.

„Stiu ca o sa dati zoom sa vedeti daca pielea atarna sau nu. Asa facem mereu, ne intereseaza cum arata altii. Dar vreau sa va spun ca abia dupa 30 am inceput sa ma iubesc, va recomand si voua. Si metamorfoza prin care am trecut prin doua nasteri ma face sa ma simt implinita si fericita, pana la urma conteaza atitudinea si felul cum te simti.”, a mentionat Olesea.

Carla's Dreams - moment de sinceritate! Afla care este cea mai mare frica a sa: „Asta e cumva tristetea” - VIDEO

Internautii au apreciat sinceritatea Olesiei si i-au scris cateva mesaje: „Eu te admir asa cum esti”, „Esti perfecta si stii bine acest lucru! Multumeste lui Dumnezeu pentru minunile tale si ramai consecventa! Esti frumoasa si inteligenta, iar asta e suficient!”, „Dupa 2 nasteri arati foarte bine”.

Olesea Svecla este o actrita de teatru din Republica Moldova. Aceasta este casatorita de 6 ani cu Anatol Durbala. Cei doi au impreuna o fetita pe nume Cassandra si un baietel, Dragomir.

Costi Burlacu si Corina Tepes au sarbatorit nunta de cristal! Vezi cum aratau cei doi interpreti acum 15 ani: „Felicitari pentru cei mai frumosi miri” - FOTO

Articole din aceeasi categorie