03.08.2022
Carla's Dreams - moment de sinceritate! Afla care este cea mai mare frica a sa: „Asta e cumva tristetea” - VIDEO

Recent, interpretul din Republica Moldova a fost protagonistul podcastului lui Mihai Bobonete, „DA BRAVO!”.

In interviu artistul a povestit despre sacrificiile pe care le face, despre copilarie si a dat cateva sfaturi de viata. De asemenea Carla's s-a destainuit si a vorbit despre cea mai mare frica a sa.

„De boala cred ca. Asta e cumva tristetea, stii. De boala, de spitale. Eu as vrea sa nu fumez si ma gandesc ca poate anul acesta o sa reusesc. Nu am incercat sa o fac in ultimii ani. M-am gandit ca decat sa capat frustrarea asta ca nu am reusit, mai bine suntem pana cand prieteni.”, a mentionat Carla's Dreams.

Costi Burlacu si Corina Tepes au sarbatorit nunta de cristal! Vezi cum aratau cei doi interpreti acum 15 ani: „Felicitari pentru cei mai frumosi miri” - FOTO

Intrebat, totodata in ce domeniu ar putea sa dea sfaturi altora, artistul a raspuns: „In muzica cred. Sfatul meu este sa nu te iei prea in serios mai ales in profesia noastra. Asta cel putin pe mine ma ajuta sa  fiu mult mai relaxat si sa nu uit ca in baza suntem niste bufoni, unii mai buni altii mai rai.”

Marc Anthony si logodnica sa cu 30 de ani mai tanara, protagonistii unui sarut pasional la un meci de fotbal - FOTO

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa.

Articole din aceeasi categorie