23.05.2022
Olena Zelenskaya, recunoscatoare ca a petrecut timp cu Zelenski la un interviu. „Nimeni nu-mi ia sotul, nici macar razboiul” - VIDEO

Sotia presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Olena Zelenska, a declarat, intr-un interviu acordat alaturi de sotul sau, ca este recunoscatoare pentru fiecare oportunitate pe care o are de a petrece timp cu sotul sau, ea precizand ca in primele luni de razboi doar au vorbit la telefon.

„Familia noastra a fost rupta dupa izbucnirea razboiului, asa cum s-a intamplat cu orice familie ucraineana. Insa nimeni nu imi ia sotul, nici macar razboiul. Insa da, el traieste pentru jobul sau, noi, familia lui, aproape ca nu mai ajungem sa il vedem. Acum am avut cateva oportunitati sa ne vedem. Sunt recunoscatoare si pentru aceasta ocazie, pentru ca acest interviu ne face sa petrecem timp impreuna”, a spus Zelenska, potrivit abcnet.au, citeaza News.ro.

Nu vor putea intra niciodata pe teritoriul Rusiei! Morgan Freeman, Mark Zuckerberg si alte personalitati americane au fost incluse pe lista neagra a tarii - FOTO/VIDEO

Ea a explicat ca in primele doua luni si jumatate de razboi nu si-a vazut deloc sotul fata in fata. „Doar am vorbit la telefon”.

In acelasi interviu, Zelenski a declarat ca sangerosul razboi din Ucraina poate fi oprit doar printr-o solutie diplomatica.

Maia Sandu - aparitie originala la Presedintie! Formatia Zdob si Zdub si Fratii Advahov au fost decorati cu „Ordinul de Onoare” de catre sefa statului - FOTO

„Victoria va fi dificila, va fi sangeroasa sii cu lupta, dar finalizarea va fi prin diplomatie, sunt convins de asta”, a afirmat presedintele ucrainean.

Articole din aceeasi categorie