23.05.2022
Nu vor putea intra niciodata pe teritoriul Rusiei! Morgan Freeman, Mark Zuckerberg si alte personalitati americane au fost incluse pe lista neagra a tarii - FOTO/VIDEO

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe al Federatiei Ruse, actorul american Morgan Freeman si fondatorul Facebook Mark Zuckerberg au primit interdictia pe viata de a intra in Rusia.

O asemenea interdictie a fost impusa mai multor politicieni americani, jurnalisti, oamenilor de afaceri, avocati si personalitati mass-media care au criticat politica Rusiei si invazia Ucrainei.

Si Freeman este inclus pe lista neagra dupa un mesaj video pe care l-a publicat pe web. In filmulet, actorul a acuzat Federatia Rusa ca ar conspira impotriva Statelor Unite si a democratiilor din intreaga lume.

Pe langa Freeman, pe lista se afla fondatorul Facebook Mark Zuckerberg, presedintele american Joe Biden, fiul sau Hunter si alte 963 de persoane.

Costa 6 milioane de dolari! Vezi cum arata conacul din Israel in care Alla Pugacheva si Maxim Galkin s-au stabilit cu traiul - VIDEO

Declaratia Ministerului Afacerilor Externe al Federatiei Ruse spune ca acestea sunt „masuri impotriva sanctiunilor anti-ruse care sunt impuse constant de Statele Unite”.

Diana Ballerini a implinit 36 de ani! Mai fericita si implinita ca niciodata, femeia de afaceri a vorbit despre realizarile ei pana la aceasta varsta: „A mai trecut un an. Un an in care am trecut prin multe schimbari” - FOTO/VIDEO

„Contrasanctiunile rusesti sunt fortate si vizeaza fortarea regimului american de conducere, care incearca sa impuna restului lumii o „ordine mondiala bazata pe reguli” neo-coloniala.”, se spune in declaratie.

Articole din aceeasi categorie