08.10.2024
Oleg Spînu, interviu în exclusivitate după audițiile pe nevăzute de la Vocea României! De ce a ales să meargă în echipa Irinei Rimes, dar și cum a fost experiența - VIDEO

Vinerea trecută, Oleg Spînu a participat la Vocea României. Fiind invitat în platoul emisiunii O Seară Perfectă, interpretul a explicat de a ales să meargă mai departe cu Irina Rimes.

Oleg Spînu, talentatul interpret moldovean, a captat atenția publicului cu apariția sa la „Vocea României”: „După finala de la Românii au Talent, producătorii mi-au propus să vin și la Vocea României, chiar în anul acela. Eu însă am vrut să mai aștept un an și nici anul acesta nu am vrut să merg, căci îmi doream să treacă perioada asta de Românii au Talent și după să încep iarăși, dar s-a primit totul foarte bine și mă bucur că am fost anul acesta”.

Georgette - prezentare de modă unică la Moldovan Brands Runway! Cu ce noutăți vine designer-ul autohton Georgeta Mir - VIDEO

Deși cunoscut ca un interpret de muzică populară, Oleg a surprins publicul cu o interpretare în stil blues: „Eu de obicei cânt așa piese, îmi plac piesele astea cărnoase”. 

Spînu a povestit că nu avea așteptări mari de la participarea la show: „Eu nici nu mă așteptam să trec preselecția. Dacă sincer, mie nu mi-a plăcut foarte mult cum am cântat, dar a fost un moment foarte frumos”. 

Cu steaguri în mână, muzica lui Gabriel Nebunu pe fundal şi chipul artistului imprimat pe tricouri, aşa şi-au făcut apariţia câţiva moldoveni pe aeroportul din Chişinău. Mai multe detalii afli astăzi, la O Seară Perfectă - VIDEO

Moldoveanul a făcut senzație pe scenă, iar cele patru scaune ale juraților s-au întors imediat: „Eu n-am văzut de la început că s-au întors toți cei cinci jurați, căci eram în lumea mea și la jumătate de piesă am observat și mi-am zis că am făcut ce trebuie”.

Decizia de a se alătura echipei Irinei Rimes a venit nu doar din dorința de a susține un artist din Republica Moldova: „Mie îmi plac foarte mult piesele și textele ei și în general de ea ca persoană. Dacă nu ar fi fost ea, aș fi ales să merg în echipa lui Tudor Chirillă sau a lui Theo Rose și Horia”.

Călătoria sa muzicală abia începe, spune interpretul: „Abia aștept să merg la București și să văd cine mai face parte din echipă, dar și cu cine o să cânt duetul”.

Franța - țara ei de suflet! De ce Natalia Gordienko a îndrăgit atât de mult acel loc: „Când aveam posibilitatea și trebuia să aleg unde să-mi nasc copilul...” - VIDEO

Reamintim că interpretul Oleg Spînu a participat la„Românii au talent”, în sezonul 13. Tânărul se poate mândri că a cântat pe scena alături de mari artiști din România, precum Andra, Paul Surugiu (Fuego) și alții.

Într-un interviu exclusiv pentru protv.ro, adolescentul supranumit „Doctorul de inimi”, a mărturisit că participarea la emisiune a însemnat cheia succesului pentru cariera sa muzicală: „Multă lume din Moldova și din România a început să mă urmărească pe rețelele sociale și să-mi scrie”.

SURSA FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie