08.10.2024
Georgette - prezentare de modă unică la Moldovan Brands Runway! Cu ce noutăți vine designer-ul autohton Georgeta Mir - VIDEO

Contraste cromatice, mix de ţesături şi forme şi mulţi oameni pasionaţi de industria fashion - aceasta a fost atmosfera la unul dintre cele mai importante evenimente fashion din ţară, Moldovan Brands Runway. Una dintre cele mai colorate colecţii aparţine designer-ului autohton Georgette, iar cum arată, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

„Această colecție se numește - „Scrisoare către sine”. Este vorba despre dragostea către sine însuți și pentru că, roșu simbolizează dragostea, este culoarea de bază a acestei colecții. Culoarea creme este a doua de bază. De asemenea, vorbim despre culoarea neagră care înseamnă încredere în sine”, a spus Georgeta Mir, fondator Georgette.

Cele 25 de ţinute au fost create pentru a corespunde cerinţelor, indiferent de ocazia sau locul unde mergi. „Toate sunt din diferite ipostaze ale vieții unui om: de zi, de oficiu. Este o trecere de la dimineață, la toate evenimentele care pot fi seara. Este foarte multă mătase, bumbac, lână”, a menționat Mir.

De acestă dată designerul vine cu noutăți. „Aceesoriul este ceva nou... În special gențile o să fie produsele pe care o să le găsiți și la noi în magazine”, a explicat fondatoarea Georgette.

8 octombrie: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

Nuntă mare în showbiz! Peste 300 de invitați, printre care Surorile Osoianu, Frații Advahov, Corneliu Botgros și Anatol Mîrzenco. Cine sunt mirii - VIDEO

Noua colecţie a fost apreciată atât de public, cât şi de experţii în modă. „Prima rochie lansată pe podium, una de tip balon, a fost excepțională. Colecția în sine a fost foarte bună pentru că, observ cum Georgette evoluează în timp”, a notat Nathaniel Kowalsky, expert în modă.

„Nu am ce să reproșez. Cromatica și eleganța te îndeamnă să procuri măcar ceva. Sunt comode, practice”, a spus Iuliana Chiroșca, pălărier.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie