14.10.2022
Oficial sunt din nou impreuna! Sylvester Stallone si Jennifer Flavin, impreuna cu fiicele lor, au iesit pentru prima data in public dupa o despartire scandaloasa - FOTO

La sfarsitul lunii august, in presa au aparut zvonuri ca Sylvester Stallone si Jennifer Flavin divorteaza dupa 25 de ani de casnicie. Insa, se pare ca cei doi s-au impacat si acum se bucura de timpul petrecut impreuna frumos. Recent, sotii impreuna cu fiicele lor au aparut pentru prima data impreuna la un eveniment public dupa zvonurile despre despartire.

Vestea despre divort i-a socat pe fanii vedetelor, caci nimeni nu se astepta la asa ceva. Jennifer Flavin si-a acuzat sotul ca acesta ar fi cheltuit averea lor comuna, insa actorul a negat totul. 

Toti deja erau pregatiti pentru un divort scandalos, insa, din fericire, totul este bine acum. Cuplul a reusit sa-si rezolve problemele si astfel sa-si mentina relatia si casnicia. Iar recent, cei doi au iesit pentru prima data la un eveniment public. 

Victoria Beckham si-a indepartat tatuajul cu initialele sotul sau. Vedeta a explicat de ce a facut acest lucru

Jennifer si Sylvester au aparut la prezentarea lui Ralph Lauren. Modelul si actorul straluceau de fericire! Se poate observa ca in relatia lor acum domneste din nou intelegerea reciproca si iubirea. Apropo, ei nu au aparut la eveniment singuri, ci in compania fiicelor lor, Sistine, in varsta de 24 de ani, si Sophia, in varsta de 26 de ani.

Regina todorenko a publicat o fotografie emotionanta cu un fiul ei de 3 luni in brate: „Oamenii spun e ca foarte greu sa-ti iai copilul cu tine la munca” - FOTO

Cuplul s-a casatorit in 1997, dupa 10 ani de relatie. Cei doi au trei fiice: Sophia, Sistine si Scarlett. Inainte de a se casatori cu Jennifer, actorul a fost casatorit de doua ori: cu actrita Sasha Czack, cu care are doi fii: Sage si Seargeoh. Dupa divortul sau in 1985, actorul aproape imediat s-a casatorit cu modelul si actrita Brigitte Nielsen. Casatoria lor a durat doi ani.

Articole din aceeasi categorie