03.07.2023
Obtine un corp frumos cu un aparat inovator! Afla despre ce dispozitiv este vorba, dar si unde il putem gasi - VIDEO

Peste 50 de femei s-au adunat la un restaurant din capitala pentru a face cunostinta cu un nou aparat de remodelare corporala, care a aparut recent la Chisinau. Acesta are functia de a reduce din centimetri si poate fi utilizat atat de femei, cat si de barbati. Aflam dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta ce presupune acest aparat.

Alina ANDRONIC, FONDATOARE MOSTELLE: „Astazi peste 50 de femei au savurat aceasta lansare minunata si am adus o parte din Italia aici. Am servit un pahar de prosecco si un dejun mega gustos, pentru a reda atmosfera de a ne simti un pic mai degajati. Si cat de important este intr-o dimineata de racoroasa de vara sa ne degajam si sa savuram in atmosfera de Italia".

Icoone Laser Med este un dispozitiv inovator ce combina procedura de lipoliza cu laser si drenajul limfatic al corpului.

Alina ANDRONIC, FONDATOARE MOSTELLE: „Astazi are loc lansarea unui utilaj de top in remodelare corporala si este foarte important pentru mine sa aduc inovatii in Republica Moldova, in tot ce tine de estetica coorporala si estetica faciala. Utilajele care au studii stiintifice in spate si sunt inofensive pentru corpul nostru, ne dau acea incredere si acele rezultate pe care le asteapta fiecare femeie in urma procedurilor de remodelare corporala. Utilajul icoone care este de top atat in tara cat si in afara tarii, reprezinta o remodelare corporala si acel efect de scadere in centimetri, de tonifiere a pielii, tratamentul medical al celulitei, relaxare absoluta si limfodrenarea".

Acest aparat se considera a fi pe buna dreptate unul miraculos, deoarece ofera rezultate incredibile.

Olga TAPORDEI, EXPERT PERSONAL BRANDING: „Eu am folosit acest aparat si o sa-l folosesc inca mult timp inainte. Este un aparat care are cu adevarat o functionalitate deosebita si eu am observat rezultate chiar dupa primele sedinte. L-am folosit la inceput de primavara si de maine incep alta sesiune de 10 sedinte, ma pregatesc pentru mare. Aparatul asta nu este despre anumite zone, dar este o chestie foarte functionala care se numeste limfodrenaj. Fiecare are nevoie de limfodrenaj si aparatul asta pentru mine este cu adevarat extrem de fain pentru toate femeile, dar chiar si pentru barbati".

La eveniment au fost si medici, care ne-au marturisit ca un astfel de dispozitiv este binevenit in Republica Moldova.

Olga URSU, MEDIC CHIRURG: „Acest aparat este un utilaj care ne ajuta sa facem un drenaj limfatic foarte intens si de obicei ne ajuta sa scapam de cativa centimetri. Sunt foarte incantata ca il putem gasi in Republica Moldova pentru ca pana acum trebuia sa mergem peste hotare pentru el. Il recomand atat femeilor, cat si barbatilor mai ales in situatiile cand avem exces de tesut adipos sau un exces de piele umflata".

Nu ti-ai gasit inca rochiile potrivite pentru evenimentele din aceasta vara? Interpreta Laura Vetty si stilista Korina Ankin iti vin in ajutor cu cateva sfaturi - VIDEO

Dupa prezentarea acestui mecanism, fiecare femeie este convinsa ca trebuie sa-l testeze.

Vlada MARDARI, PREZENTATOARE PRO TV: „Sunt foarte curioasa, chiar ma gandesc sa facem si un material pentru emisiunea isanatate. Chiar imi doresc sa aflu mai multe, mi se pare minunat ca se aduc aici aparate pe piata care ne pot ajuta pe noi femeile, dar si pe barbati sa aratam mai bine, sa ne simtim mai bine si sa fim mai sanatosi".

Cristina SCARLAT, INTERPRETA: „Eu sunt client Mostelle si am toata increderea in tot ceea ce Alina ne propune noua si eu cred ca aceasta minune care este exact in spatele meu, cu adevarat face minuni".

Daniel Odobescu - „baiatul calendar”! Afla povestea tanarului care dupa o schema speciala poate calcula ziua saptamanii in care s-a nascut cineva - VIDEO

Tatiana TATTOCIKA, BLOGGER: „Imi place cand in Moldova este adus ceva nou si eu cred ca cu acest aparat o sa fie multe schimbari in remodelare corporala, atat de importanta pentru noi femeile".

Articole din aceeasi categorie