03.07.2023
Daniel Odobescu - „baiatul calendar”! Afla povestea tanarului care dupa o schema speciala poate calcula ziua saptamanii in care s-a nascut cineva - VIDEO

Are o memorie extraordinara, odata ce a aflat ziua de nastere a cuiva nu a mai uitat niciodata, mai mult, poate stabili ce zi a saptamanii a fost atunci, avand o schema in cap dupa care calculeaza. Omul calendar, asa este numit Daniel Odobescu. Este un baiat special si cu un talent special, avand o memorie impresionanta. Haideti impreuna sa-l descoperim pe Daniel Odobescu in cadul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

El este Daniel Odobescu, un tanar de 20 de ani, extrem de cald, bland si foarte special asa cum s-a nascut un copil mai deosebit. Este pasionat de cifre, iar acum 7 ani a descoperit un talent: este vorba despre o schema in capul sau dupa care poate calcula ziua saptamanii in care s-a nascut cineva, stiind ziua, luna si anul nasterii. „Eu acum invat la Colegiu de Ecologie, specialitatea Meteorologie, anul 4. Acest talent a aparut la varsta de 13 ani cand am descoperit ca eu am un talent in cifre. Am o schema in cap dupa care socot. Eu stiu toate reporteritele de la ProTV”, a mentionat Daniel Odobescu.

„Am o memorie vizuala foarte buna. Dupa anii bisecti calculez, ma orientez cel mai des. Ma ajuta sa descopar cand s-a nascut un anumit cantaret, actor”, a adaugat studentul.

Impresionata de talentul lui Daniel a ramas si interpreta Irina Bivol, care l-a cunoscut pe tanar acum 2 ani. „Am ramas impresionata de abilitatile copilului asta la 20 de ani. Eu nu cunosc atatea tari si capitale cat cunoaste el”, a povestit Irina.

Natalia Platon a nascut! Vezi imaginea pe care a postat-o bloggerita, dar si ce prenume are micutul - FOTO

Este pasionat nu doar de artisti, dar si de istorie, in special de viata presedintilor de tara. Odata ce a memorat ziua de nastere a cuiva nu o uita niciodata: „Eu tin minte zilele de nastere a tuturor vedetelor din Romania, din Republica Moldova”.

Acest talent il ajuta si la studii, in special la matematica. Chiar daca medicii spuneau ca el nu va putea studia intr-o scola obisnuita, Daniel a demonstrat contrariul. A terminat clasa a patra doar cu note de zece, iar la colegiu este printre primi elevi la studii. „La matematica eu sunt bun in calcule. Imi mai place geografia lumii”, a marturisit Daniel Odobescu.

In colegiul unde isi face studiile, Daniel este considerat calendarul clasei: „Stiu data, luna si anul nasterii la fiecare elev din grupa. Niciodata nu se uita”.

Meg Johnson, vedeta telenovelelor britanice, a murit la 86 de ani

In scoala a fost ignorat de colegi, de aceea nu a reusit sa-si faca foarte multi prieteni. Are totusi unul, cea care si-a dedicat viata sa pentru el si care sta mereu in spatele lui – mama. „Nu prea am prieteni. Mama este cea mai buna prietena a mea. Ea este totul pentru mine si ea ma ajuta in toate”, a mentionat acesta.

De mic copil este fanul PRO TV, iar sa apara la aceasta televiziune era un vis care a devenit realitate. „Eu am asteptat foarte mult acest vis de ajunge in televiziune cu talentul meu. De doi ani astept acest vis”, a spus in cele din urma studentul.

Articole din aceeasi categorie