07.07.2022
O vedeta Netflix, condamnata la 12 ani de inchisoare pentru abuz sexual

Jerry Harris, unul dintre protagonistii documentarului „Cheer” de pe Netflix, a fost condamnat la inchisoare. Barbatul a fost acuzat de faptul ca s-a folosit de faima si statutul obtinute in urma competitiilor la care a participat ca majoreta pentru a-si „atrage victimele tinere”. In acest sens, judecatorii din Chicago au hotarat ca va petrece o perioada lunga de timp in spatele gratiilor.

Vedeta Netflix in varsta de doar 22 de ani s-a folosit de imaginea pe care si-a creat-o datorita sportului pentru a „convinge si atrage victimele tinere sa se angajeze in activitati sexuale explicite pentru el sau cu el”, a declarat avocatul american Kelly Guzman intr-o minuta de-ale unei sedinte. Ieri, insa, in timpul unei infatisari de judecata din Chicaga, SUA, Jerry Harris a fost condamnat la inchisoare pentru 12 ani.

Un procuror a cerut initial ca acuzatul sa primeasca 10 ani de inchisoare, urmati de alti 15 ani de eliberare supravegheata. Avocatii sai au cerut o pedeapsa mai scurta, de sase ani, dar si o perioada de eliberare supravegheata de 8 ani.

Jerry Harris, vedeta documentarului „Cheers” de pe Netflix, saltat de politie la doar 19 ani

Jerry Harris a ajuns faimos datorita serialului-documentar „Cheers”, care releva povestea echipei de majorete a Colegiului Navaro. In luna februarie a acestui an si-a recunoscut faptele si a vorbit despre faptul ca a primit imagini ce ilustrau abuz sexual asupra copiilor, dar si despre calatoriile in care a plecat cu scopul de a se implica in actiuni sexuale ilicite.

Iubita lui Pique i-a cunoscut deja pe copiii fotbalistului. Tanara blonda de 22 de ani lucreaza la compania jucatorului Barcelonei

Primul sezon al documentarului a fost lansat in luna ianuarie a anului 2020, iar protagonistul a participat chiar si la faimoasa petrecere Oscar Vanity Fair, alaturi de elita de la Hollywood. In septembrie, acelasi an, Harris a fost arestat de FBI la doar 19 ani, dupa ce a fost acuzat de abuz sexual de catre doi frati in varsta de 13 ani.

Miss Moldova 2015 a implinit 27 de ani! De ziua sa de nastere, modelul a publicat in mediul online prima fotografie cu sotul si fiica sa: „Multumesc Doamne, ca mi-ai oferit o familie atat de frumoasa” - FOTO

Harris a fost acuzat initial pentru producerea de pornografie infantila, dar cateva luni mai tarziu s-a aflat ca a avut abateri sexuale si in Illinois, Florida sau Texas. In luna februarie a acestui an Jerry Harris a pledat vinovat pentru 2 dintre cele 7 capete de acuzare. A recunoscut ca a convins o persoana de doar 17 ani sa ii trimita fotografii explicite pentru bani si ca a calatorit in Florida pentru a se angaja in activitati sexuale cu o alta persoana in varsta de 15 ani.

Avocatii transmit ca si el a fost o victima a abuzului sexual, fiind traumatizat din acest punct de vedere.

Articole din aceeasi categorie