07.07.2022
Miss Moldova 2015 a implinit 27 de ani! De ziua sa de nastere, modelul a publicat in mediul online prima fotografie cu sotul si fiica sa: „Multumesc Doamne, ca mi-ai oferit o familie atat de frumoasa” - FOTO

Anastasia Iacub, devenita cunoscuta dupa ce a castigat titlul de Miss Moldova 2015 si-a uimit abonatii cu o fotografie exclusiva cu familia sa.

Pe pagina sa de Instagram tanara a scris: „La multi ani, Anastasia Nikolaevna. Multumesc Doamne, ca mi-ai oferit o familie atat de frumoasa. Aceasta este fericirea.”

De asemenea modelul a postat si o imagine cu fiica si sotul sau, ceea i-a bucurat pe internauti, deoarece Anastasia este obisnuita sa nu dezvaluie in mediul online informatii despre viata sa personala.

Iacub si-a sarbatorit aniversarea celor 27 de ani intr-un loc de vis si anume in Italia la Lacul Como. Aceasta a distribuit pe Instagram mai multe fotografii din vacanta sa.

Dakota Johnson - detalii noi despre filmarile „50 Shades of Grey”: „A fost strasnic...” - VIDEO

Anastasia Iacub este una din cele mai cunoscute modele din Republica Moldova. Este pasionata de modelling si urmarita de multe persoane pe retelele de socializare. Tanara are grija sa-si suprinda fanii cu postari interesante, sfaturi utile si retete sanatoase.

Diana Rimis - criticata in mediul online! Vezi care este cauza si ce a raspuns bloggerita comentariilor rautacioase: „Cel mai bine ar fi sa...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie