07.07.2022
Iubita lui Pique i-a cunoscut deja pe copiii fotbalistului. Tanara blonda de 22 de ani lucreaza la compania jucatorului Barcelonei

Presa catalana a oferit din nou informatii despre relatia dintre Pique si noua lui iubita. Potrivit marca.com, iubita lui Pique i-a cunoscut deja pe copiii fotbalistului si este angajata in compania jucatorului Barcelonei.

Au curs multe randuri in presa spaniola despre noua relatie a lui Pique. Exista zvonuri ca Shakira a fost cea care l-a surprins in compania unei alte feme. Tot ea a fost cea care a decis sa se desparta de el si l-a rugat sa se mute. Acum s-a aflat ca blondina de numai 22 de ani care i-a luat locul Shakirei in inima lui Pique si fotbalistul s-au cunoscut la Balloon World Cup.

Iubita lui Pique i-a cunoscut deja pe copiii fotbalistului

Noua femeia din viata lui Pique, blondina alaturi de care a fost surprins dupa despartirea de Shakira, i-a cunoscut deja pe Milan si pe Sasha. Cei doi baieti sunt copiii pe care fotbalistul ii are alaturi de Shakira din relatia de 12 ani.

Aceste noi detalii au fost dezvaluite tot de jurnalistele Laura Fa si Lorena Vasquez in podacast-ul Mamarazzi. Tot acolo s-a aflat ca jucatorul i-a avut alaturi pe cei doi copii la Balloon World Cup. La eveniment a fost prezenta si blondina de 22 de ani din viata fotbalistului. Se spune ca aceasta a fost imbracata in negru si care a fost vazuta interactionand cu cei doi micuti, scrie publicatia mentionata mai sus.

Shakira si Pique, imagine din 2019, de la Cupa Davis

Artista si fotbalistul s-au vazut in urma cu cateva zile pentru a incerca sa abordeze problemele din relatia lor 

Cele doua jurnaliste mentionate mai sus au mai spus ca femeia, cunoscuta ca C., lucreaza deja la Kosmos, compania lui Pique.

Acestea au precizat insa ca ceea ce s-a spus in alte surse de informare cum ca este mana dreapta a lui Pique in companie nu este adevarat. Laura si Lorena sustin ca ea este doar un alt angajat. Potrivit lor, aceasta a intrat recent in companie in urma unui val mare de angajari.

Fa si Vasquez au indicat ca amandoi incearca sa mentina o relatie foarte discreta la locul de munca. Tot ele sustin si ca cei doi abia interactioneaza la atunci cand sunt in companie.

Natalia Gordienko a participat la Saptamana Modei de la Paris! Vezi cat de impecabil s-a prezentat aceasta, dar si cine este barbatul care i-a trimis o invitatie speciala - FOTO/VIDEO

Au calatorit impreuna in Dubai

Ei au mai dezvaluit ca Gerard Pique a sosit sambata la 8:20 pe aeroportul El Prat din Dubai. Calatoria a facut-o impreuna cu tanara blonda. Potrivit informatiilor date de un angajat al aeroportului, jucatorul Barcelonei a calatorit la business class alaturi de noua sa iubita.

Tot in podcast-ul Mamarazzi s-a mai spus ca atunci cand s-a aflat despre despartirea dintre Pique si Shakira, tanara numita C., era deja foarte apropiata de fotbalist.

Despre tanara care i-a cucerit inima fotbalistului se mai stie ca este studenta. Presa catalana a spus ca aceasta a lucrat ca hostess in Barcelona.

Recent, Shakira a fost fotografiata si ea in vacanta in Spania alaturi de cei doi copii. Aceasta a parut insa mai fericita ca niciodata in compania unor prieteni. Fotografii au obtinut si imagini in care artista poarta conversatii lungi cu un barbat a carei identitate nu este inca cunoscuta.

Dupa ce in ultimul timp s-a zvonit ca artista trece prin momente nu tocmai fericite, acum vedeta pare sa-si recapete zambetul pe buze. Cantareata a purtat un costum de surf si a incercat sa se deconecteze de la ultimele evenimente din viata sa.

Olga Buzova a recunoscut ce suma de bani cheltuie lunar pe mancare: „Sunt destul de economa”

Articole din aceeasi categorie