17.07.2023
O vaduva s-a indragostit, la nici un an de la moartea sotului, de fratele lui. Au doi copii impreuna si nu le mai pasa de gura lumii - FOTO

O tanara vaduva s-a ales cu critici din partea apropiatilor, dar si a necunoscutilor, dupa ce a dezvaluit, ca la nici un de an de cand si-a pierdut sotul s-a indragostit de fratele acestuia.

Aaron Smith, sotul lui Kaitlin Norton, a murit in urma unei supradoze de droguri, iar ea a gasit sprijin si dragoste acolo unde se astepta mai putin. La nici un an de cand imbraca hainele de doliu, Kaitlin se indragostea de Rory, fratele mai mare al raposatului ei sot.

„Nu ma asteptam ca vocea lui sa-mi aminteasca atat de mult de Aaron. Am simtit un adevarat confort”, a povestit vaduva de 30 de ani, conform New York Post. In acest moment au trecut sapte ani de la acele clipe de primi fluturi in stomac si cei doi sunt parinti pentru patru copii, dintre care doi pe care ii au impreuna.

Cand a cunoscut-o pe Kaitlin, Rory si-a exprimat dezgustul fata de ea, caci atat tanara, cat si fratele lui, Aaron, se luptau cu o dependenta de pastile. „Nu-mi placea de ea. Chiar nu aveam incredere in ea", a spus Rory.

Irina Rimes s-a destainuit: „Daca am avea un copil, l-am creste in Romania, nu in Franta”. Care este motivul

Kaitlin si-a pierdut sotul in varsta de 22 de ani si s-a indragostit de fratele lui

In 2015, dependenta celor doi soti ajunsesera la un asemenea nivel incat, dupa cum Kaitlin a recunoscut, „furam de la oameni si faceam orice pentru a ne putea droga". Tanara a acceptat, intr-un final, sa mearga la dezintoxicare, in timp ce Aaron nu a vrut in fel si chip. Cu o saptamana inainte ca Norton sa-si termine programul de recuperare, sotul ei, care avea doar 22 de ani, a murit din cauza unei supradoze.

Dupa decesul acestuia, Kaitlin a fost sprijinita de Rory, care obisnuia sa o viziteze din ce in ce mai des pe ea si pe Camden, fiul ei si al fratelui lui. „Asa ne-am apropiat", a spus ea. Acum, Camden ii spune tata unchiului lui.

Relatia lor a devenit subiectul unui episod din show-ul „My Extraordinary Family", in cadrul caruia si-au spus povestea.

„Nu m-as fi gandit niciodata ca vor sfarsi impreuna. Mi s-a parut cam ciudat. Primul meu gand a fost cum s-ar fi simtit Aaron si stiam ca nu i-ar fi placut deloc. Nu ar fi fost fericit. Dupa ce am avut o conversatie cu Rory si am vazut lucrurile din perspectiva lui, nu poti alege de cine te indragostesti. Ea era parte din viata noastra oricum", a spus mama lui Rory si a lui Aaron, care a recunoscut ca a fost neplacut surprinsa la inceput de relatia dintre nora si fiul ei cel mare.

„M-ai lasat fara cuvinte, un videoclip ce iti transmite...” Cristian Porcari - o noua premiera muzicala! Vezi cum suna refrenul piesei „Rochia” - VIDEO

„La inceput am ezitat sa spunem familiei despre relatia noastra. Nu am vrut sa creada ca nu ne pasa de Aaron", a declarat Rory.

Articole din aceeasi categorie