16.07.2023
„M-ai lasat fara cuvinte, un videoclip ce iti transmite...” Cristian Porcari - o noua premiera muzicala! Vezi cum suna refrenul piesei „Rochia” - VIDEO

„Rochia” - o piesa cu un sound fresh si cu un story care are in spate drama unei povesti de dragoste.

Dupa succesul pe care l-a avut cu „Bolnavi de Amintiri", piesa care a inregistrat pana in prezent 3M de vizualizari, Cristian Porcari a decis sa diversifice putin directia muzicala si sa lanseze si un alt gen de piese.

Imaginile videoclipului surprind povestea unei relatii de dragoste, unde cei doi isi manifesta iubirea printr-un dans.

 Iar versurile acestei piese sunt destul de cunoscute de ceva vreme pe pagina lui de Tik Tok, care suna cam asa: „Senzuala, plina de pacate, Esti mai altfel decat toate celelalte, Mon Ami cu buze parfumate, Lasa-ma sa-ti vad tatuajul de pe spate”.

Clipul poarta semnatura echipei talentate de la Mau Creative, echipa cu care Cristian a colaborat si la clipurile anterioare. Internautii au asteptat cu nerabdare lansarea acestei piese, iar in sectiunea comentarii acestia au scris diverse mesaje:„M-ai lasat fara cuvinte, un videoclip ce iti transmite emotii de neuitat! Succes in continuare, vei ajunge departe!”, „Exceptionala piesa, linie melodica, versuri, interpretare, tot pachetul”, „Apreciez mult artistii care-si compun singuri piesele! Felicitari! Oricum, toate melodiile tale sunt bune si ma bucur mult ca asta a devenit virala”, „Sincer chiar nu ma asteptam sa-mi placa asa mult,felicitari chiar s-a meritat asteptarea,mai vrem si alte piese!”, „De la prima piesa ascultata de a ta , am stiut ca vei ajunge sus! Arta adevarata!”

Cristian Porcari este un tanar interpret de la noi din tara, care a devenit popular dupa ce la 14 ani tanarul a ridicat sala in picioare la X Factor si a cucerit juriul cu talentul, vocea si atitudinea sa. Cristian a fost calificat drept “cel mai bun timbru de pana acum” la X Factor.

Articole din aceeasi categorie