16.07.2023
Irina Rimes s-a destainuit: „Daca am avea un copil, l-am creste in Romania, nu in Franta”. Care este motivul

Cantareata are o relatie de doi ani cu francezul David Goldcher, relatia lor functioneaza bine, chiar daca fac naveta inca intre Bucuresti si Coasta de Azur. Artista a explicat de ce amandoi apreciaza simplitatea fericirii in familia artistei nascuta in Republica Moldova.

Irina Rimes, 31 de ani, i-a povestit lui Mihai Morar in cadrul podcast-ului acestuia „Fain si simplu” cum a trecut peste relatiile toxice din viata ei, tragand invataturi si updatandu-si existenta dupa acestea. In prezent, cantareata are o relatie frumoasa, conform propriilor declaratii, cu un artist, muzician si el, francezul David Goldcher, alaturi de care este de doi ani.

Irina si David fac naveta intre Bucuresti si sudul Frantei. Artista a marturisit ca inca nu s-au stabilit intr-un loc anume, chiar daca au planuri mari de viitor. Impreuna. „Am fost in relatii toxice, asa a fost sa fie, voiam sa fiu salvatorul cuiva. Acum am timp sa invat o limba noua, franceza, sa fiu prezenta in viata mea si a prietenilor mei, sa ma ocup de cariera. Eram obisnuit cu foarte bine, foarte rau, acum este bine, nu foarte bine, chiar daca pare plictisitor. Nu mai vreau s-o dau in extreme!”, a relatat Irina.

Momentan, artista nascuta in Republica Moldova, dar stabilita de multi ani in Bucuresti, locuieste langa padurea Baneasa: „Vreau o conexiune cu natura. Tot timpul am cautat casa langa padure. Eu vreau o casuta mica, nu mare, cu ceva gradina in spate. Daca am avea un copil la momentul acesta, l-am creste in Romania, nu in Franta! In Romania, am fi mai fericiti, am ajuns si eu, si David la aceasta idee. In Romania, cultivam niste valori care ne fac mai fericiti. Daca ar fi sa compar cele doua familii, si David ar spune ca-n familia mea e mult mai simpla fericirea. Chiar daca nu ne spunem «te iubesc», fericirea e mai simpla. Mi-as dori ca si copiii mei sa traiasca asta, simplitatea”.

In familia ei, a fost o iubire simpla. „Oamenii nu se arunca sa spuna «te iubesc». Cand mi-a zis mama «te iubesc» prima data, mi-a dat cu virgula… S-a intamplat la 25 de ani, curand. S-a intamplat prima oara, am realizat ca parintii mei oricum au simtit asta, dar era rusinos sa spui. Asta e realitatea. Mie imi vine greu sa le spun «te iubesc» parintilor si fratelui. Uite, imi vine sa plang. Avem o familie superunita, ne iubim mult intre noi. Am avut iubiti si parteneri care spuneau: «Eu te invidiez pentru familia pe care o ai!». O sa am concert la Chisinau, 28 si 29 august, dar trebuie sa-mi fac timp sa dormim la ai mei, eu cu David. O sa faca cea mai buna mamaliga, o sa aduca cel mai bun vin. Acolo e leaganul nostru”, a povestit Irina Rimes. 

Irina Rimes s-a destăinuit: „Dacă am avea un copil, l-am crește în România, nu în Franța". Care este motivul
Articole din aceeasi categorie