01.04.2022
De la prezentari de moda direct pe campul de lupta. Afla cine este tanarul de 21 de ani din Ucraina - FOTO

Pana nu demult, un tanar de 21 de ani din orasul ucrainean Brovary lucra ca model pentru Prada si Lacoste, dar razboiul l-a facut sa uite de visurile sale si sa se alature unui scop comun - de a ajuta. 

Chiar daca nu are nicio pregatire militara, modelul Lev Ulesov a imbracat uniforma specifica armatei si participa la tot felul de actiuni de ajutorare a persoanelor aflate in impas, bolnave sau varstnice, scrie unian.net.

Pe 24 februarie, ziua in care a inceput invazia armatei ruse in Ucraina, prioritatile multor oameni s-au schimbat. Indiferent de profesie, barbati si femei au ales sa nu fuga, ci sa-si apere tara asa cum pot. Printre ei sunt multi dansatori, artisti, actori, cantareti sau modele. 

Unul dintre aparatorii Ucrainei este Lev Ulesov. Anterior, el a fost a fost vedeta prezentarilor de moda pentru branduri de renume mondial, cum ar fi Givenchy, Hugo Boss, Prada, Lacoste si Dolce & Gabbana. 

Planifici o escapada la Paris? Cleopatra Stratan iti ofera 10 sfaturi de care sa tii cont in orasul dragostei - VIDEO

Acum, tanarul de 21 de ani din Brovary ajuta soldatii raniti, alaturi de medici militari.

Recent, rachetele rusesti au lovit orasul sau natal, aflat la 20 de km de Kiev. 

„Rolul meu este sa salvez oamenii din punctele fierbinti, sa ofer primul ajutor la sol si sa scot cadavrele din prima linie”, a declarat Lev pentru The Daily Star.

Cum arata bolidul de 1 milion de dolari al lui Vladimir Putin? Este facut sa reziste chiar si atacurilor chimice - FOTO

Articole din aceeasi categorie