23.12.2023
O tanara supraponderala si sotul ei fit, virali pe TikTok: „Dupa standardele de frumusete, noi nu avem sens” - FOTO/VIDEO

O tanara din Canada a devenit virala pe TikTok dupa ce a postat un filmulet romantic alaturi de sotul ei. Influencerita care cantareste peste 100 de kilograme si partenerul ei musculos s-au filmat imediat dupa ce au iesit de la dus si apar acoperiti doar de cate un prosop. 

Clipul cu Alicia si Scott Mccarvel are peste 34 de milioane de vizualizari pe TikTok. Femeia a marturisit ca a primit numeroase mesaje rautacioase de la internauti si asta pentru ca „Scott ar fi mult prea hot pentru o femeie ca ea”.

Unii oameni l-au acuzat pe Scott ca este cu ea doar pentru bani, altii s-au intrebat daca nu cumva este homosexual in secret sau daca nu are un fetis cu persoanele supraponderale. 

Dezamagita de reactiile primite, Alicia a facut o postare in care le-a raspuns haterilor. 

Canadiana care are peste 690.000 de fani pe Instagram si 5,2 milioane pe TikTok i-a criticat pe cei care au jignit-o si au luat in ras relatia lor. 

„Videoclipul meu a devenit viral si stim cu totii de ce. Este pentru ca, dupa standardele de frumusete, noi nu avem sens. Lumea se uita la Scott si imediat il apreciaza pentru felul in care arata. Ei spun lucruri de genul: «Oh, nu cred ca era grasa cand s-au cunoscut» sau «Sigur e bogata». Altii se gandesc ca e gay sau are un fetis ciudat cu femeile grase”, a spus Alicia, potrivit New York Post.

Natalia Barbu a revenit la Chisinau! Ce a adus-o acasa pe frumoasa interpreta - VIDEO

Alicia a remarcat sa societatea i-a invatat pe oameni sa creada ca persoanele slabe sunt mai atractive decat cele care nu sunt asa.

„Am fost invatati ca cineva cu o conditie fizica precum cea a lui Scott nu ar putea fi niciodata, nici intr-un milion de ani, indragostit sau compatibil cu o femeie grasa. Si asta doar pentru ca lumea ne-a invatat ca trebuie sa ne apreciem valoarea in functie de felul in care aratam”, a adaugat influencerita care a subliniat ca aspectul fizic nu conteaza pentru sotul ei. 

Vin Diesel, acuzat de agresiune sexuala de o fosta asistenta. Incidentul ar fi avut loc in timpul filmarilor pentru „Fast & Furious”

Alicia promoveaza iubirea de sine si spune ca se simte foarte bine in pielea ei. Tanara nu are o problema sa se afiseze pe conturile de socializare in rochii sexy sau in costum de baie. 

Articole din aceeasi categorie