23.12.2023
Vin Diesel, acuzat de agresiune sexuala de o fosta asistenta. Incidentul ar fi avut loc in timpul filmarilor pentru „Fast & Furious”

Starul din franciza „Fast & Furious” Vin Diesel a fost acuzat de agresiune sexuala si crearea unui mediu de lucru ostil, intr-un proces deschis de o fosta asistenta a sa, relateaza CNN.

Actiunea civila, deschisa joi la Curtea Superioara din Los Angeles si obtinuta de CNN, are la baza un incident din 2010, in care fosta asistenta a lui Diesel, Asta Jonasson, sustine ca acesta a fortat-o, intr-o camera de hotel din Atlanta, si s-a masturbat in fata ei.

In plangere se arata ca Diesel a ignorat „declaratiile clare de non-consimtamant” ale lui Jonasson si dupa ce ea „a tipat si a fugit spre baia apropiata”, el „a imobilizat-o la perete cu corpul sau”.

„Vin Diesel neaga categoric aceste afirmatii, in totalitatea lor. Aceasta este prima data cand aude despre aceasta plangere veche de 13 ani si facute de o angajata de noua zile, potrivit rapoartelor”, a aratat, vineri, Bryan Freedman, un avocat al lui Diesel, intr-o declaratie pentru CNN.

Marcel Pavel, prima operatie estetica la 64 de ani. Medicii i-au recomandat-o: „Altfel nu o faceam, nu sunt de acord”

Jonasson il da in judecata pe Diesel, impreuna cu compania sa One Race Productions, si cu sora lui Diesel, Samantha Vincent, pentru agresiune sexuala, crearea unui mediu de lucru ostil, supraveghere neglijenta si concediere abuziva, intre altele.

Jonasson sustine ca Samantha Vincent, presedintele de la acea vreme al companiei lui Diesel One Race, a sunat-o „la doar cateva ore” de la presupusa agresiune si „a concediat-o”.

Ea cere o pedeapsa civila de 10.000 de dolari pentru fiecare acuzatie, plus daune punitive nespecificate, potrivit plangerii.

Horoscop 23 decembrie 2023. Zodiile care dau lovitura inainte de Craciun

„Nimeni nu este prea faimos sau prea puternic ca sa se sustraga justitiei. Speram ca decizia ei curajoasa de a iesi in fata ajuta la crearea unor schimbari de durata si le da putere altor supravietuitori”, a declarat Claire-Lise Kutlay de la Greenberg Gross LLP, avocata lui Jonasson.

Articole din aceeasi categorie