04.02.2023
O tanara de 18 ani a aflat ca este insarcinata cu putin timp inainte de a naste: „Am fost socata, nu am avut niciun simptom!”

O pustoaica in varsta de 18 ani, care a devenit mama unei fetite, a uimit o lume intreaga dupa ce a dezvaluit ca a aflat ca este insarcinata cu putin timp inainte de a naste.

Bri Blanton, o tanara in varsta de 18 ani, din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii, a fost dusa la spital de mama ei, dupa ce s-a trezit cu dureri cumplite.

Ajunsa la spital, in urma investigatiilor, medicii i-au spus ca i s-a rupt apa, travaliul fiind declansat.

Georgina Rodriguez, schimbare de look. Cum s-a fotografiat iubita lui Cristiano Ronaldo - FOTO

Doua ore mai tarziu, aceasta aducea pe lume o fetita, careia a decis sa-i puna numele Oakleigh. Tanara sustine, insa, ca nu s-a confruntat cu stari de rau, nu a avut burta proeminenta, specifica gravidelor si nici pofte.

„Am fost complet socata atunci cand medicii mi-au spus ca sunt insarcinata si ca urmeaza sa nasca. I-am spus mamei ca nu este posibil asa ceva.”, a marturisit tanara pentru Daily Mail.

„Mi-au copilul in brate imediat dupa ce s-a nascut, mama spunea ca o privesc ca o caprioara. Am avut nevoie de vreo patru ore ca sa ma linistesc. Cand le-am spus prietenilor ca am un copil, ei erau ceva de genul: „dar saptamana trecuta nu erai insarcinata”. Nu le venea sa creada”, a mai spus tanara.

De cealalta parte, Jennifer, mama lui Bri, sustine ca toata aceasta ”aventura” s-a petrecut ca si cum s-ar fi dus la somn si s-ar fi trezit insarcinata.

„Purta costum de baie, nu a avut deloc burta. Habar n-am avut. Dar Oakleigh este o binecuvantare. Sa ma uit la Bri fiind mama este ceva extrem de frumos.”, a declarat mama ei, potrivit sursei citate.

In timpul sarcinii, tanara de 18 ani nu a avut simptome specifice si a continuat sa duca un stil de viata extrem de activ, mergand sa se plimbe cu bicicleta, sa pescuiasca si chiar sa vaneze.

Ba mai mult, la balul de absolvire, unde a purtat o rochie superba, aceasta era insarcinata in cinci luni, insa nu stia. De asemenea, mama fetei a povestit ca la un moment dat, dupa ce a vomitat in urma unei mese copioase, ea si-a facut un test de sarcina, iar rezultatul a fost negativ.

O tanara de 21 de ani a aflat ca e gravida cu 15 minute inainte sa nasca. Cum a fost posibil: „N-am fost nicicand mai slaba”

„Si-a facut testul de sarcina in fata mea. A fost negativ.”, a mai spus Jennifer, care acum se bucura de nepoata ei, in varsta de patru luni.

Articole din aceeasi categorie