12.11.2022
O tanara de 21 de ani a aflat ca e gravida cu 15 minute inainte sa nasca. Cum a fost posibil: „N-am fost nicicand mai slaba”

Kayla Simpson, o tanara de 21 de ani, studenta la Universitatea din Indiana, a avut parte de surpriza vietii ei cand a mers urgent la spital. Crezand ca sufera de apendicita, aceasta a plecat de acasa cu gandul sa se opereze, dar acolo a trait un soc: era, de fapt, insarcinata, si urma sa nasca in cel mai scurt timp.

Cand medicii i-au facut o ecografie, pentru a verifica ce se intampla cu ea, Kayla a ramas inmarmurita: nu avea probleme cu apendicele, asa cum credea, ci tocmai intrase in travaliu.

La 15 minute de la ecografia cu pricina, studenta isi tinea in brate fiica, spre suprinderea ei, a prietenilor si a familiei. Micuta Maddi are acum aproape un an si este cea mai mare bucurie a Kaylei. Intr-o serie de clipuri postate pe TikTok si Instagram, tanara a explicat cum a trecut prin lunile de sarcina fara sa aiba nici cea mai mica idee.

Valeria Lungu nu poate trece peste despartirea de fostul iubit. Ce declaratii a facut bloggerita

Kayla Simpson a trecut prin ceea ce se numeste o sarcina criptica, adica o sarcina ce poate trece neobservata luni bune sau chiar pana in momentul nasterii. 

Cum de nu si-a dat seama Kayla ca era insarcinata

Tanara a mers la camera de garda dupa ce a inceput sa experimenteze dureri si sangerari si a plecat acasa cu un bebelus, scrie Daily Mail, care relateaza povestea Kaylei. „In 7 noiembrie am inceput sa trec prin niste dureri menstruale de intensitate medie, iar dupa 30 de minute au devenit insuportabile. Am sunat-o pe mama, crezand ca mi-a explodat apendicele, pentru ca incepusem sa sangerez mult. Ma durea atat de tare incat de abia ma puteam misca sau vorbi.”

Kayla si mama ei au mers la spital, iar medicul nu a vazut niciun semn de apendicita, asa ca i-a recomandat sa faca o ecografie pentru a vedea daca nu cumva are un chist. Pe ecografie s-a vazut, de fapt, un bebelus gata sa vina pe lume, iar un sfert de ora mai tarziu, studenta isi tinea in brate fiica.

Sufletele pereche din zodiac care vor face ca dragostea sa reziste pentru totdeauna

Tanara a marturisit ca nu a avut niciun fel de simptome si in ziua de dinainte sa devina mama chiar trecuse printr-o tura de 12 ore la jobul ei de chelnerita. In plus, a spus si ca nu a fost nicicand mai slaba si ca nu a avut nicio burtica proeminenta. Mai mult, si menstruatia a fost regulata, iar contractii i-au aparut doar cu o ora inainte de a naste.

Desi a fost cea mai mare surpriza pentru ea, Kayla recunoaste acum ca micuta Madi este si cea mai mare binecuvantare a vietii ei.

Articole din aceeasi categorie