04.02.2023
Georgina Rodriguez, schimbare de look. Cum s-a fotografiat iubita lui Cristiano Ronaldo - FOTO

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), care a implinit 29 de ani pe 27 ianuarie, a facut o schimbare importanta de look. 

De cand a ajuns in Arabia Saudita, Georgina a parut ca nu are probleme de adaptare, mai ales ca in zona araba trebuie sa fii foarte atent la felul in care te imbraci.

Pentru a marca asa cum se cuvine ziua ei de nastere, Georgina a apelat la o schimbare radicala de look: si-a facut codite.

Ce dieta tine Anastasia Lazariuc, la 69 de ani. Afla la ce aliment a renuntat aproape complet

Georgina Rodriguez a impartasit cu urmaritorii sai imagini de la aniversarea sa, de la care Cristiano Ronaldo nu a putut lipsi la o zi dupa ce a pierdut meciul cu Al Shabab, scor 1-3, in Supercupa Arabiei Saudite.

Partenera lui Cristiano Ronaldo a transmis pe retelele sociale ca nu a organizat o mare petrecere de ziua sa, ci a petrecut restrans, impreuna cu persoanele dragi.

Georgina Rodriguez a postat mai multe fotografii de la ziua sa de nastere si a transmis un scurt mesaj, care a primit peste trei milioane de aprecieri.

„29 de ani impliniti inconjurata de oameni si oameni mici pe care ii iubesc din toata inima. Imens recunoscatoare lui Dumnezeu pentru tot. Va multumesc tuturor pentru ca ati petrecut putin din timpul vostru felicitandu-ma si transmitandu-mi atat de multa dragoste”, a transmis Georgina Rodriguez, pe Instagram.

Jane Fonda, fabuloasa la 85 de ani, intr-o tinuta de un mov intens. Costumul perfect croit si parul grizonant, piesele de rezistenta - FOTO

Georgina Rodriguez a respectat regulile vestimentare si i-a cucerit pe jurnalistii arabi

La scurt timp dupa ce a „straluicit” pe covorul rosu, Georgina Rodriguez a postat cateva fotografii de la evenimentul respectiv pe contul sau de Instagram si a adunat milioane de aprecieri. „Multumesc tuturor, te iubesc Arabia Saudita”, a fost mesajul Georginei, iar jurnalistii arabi au reactionat.

„Ceremonia a avut loc in prezenta mai multor personalitati din Arabia Saudita. Au fost prezente staruri internationale, precum Georgina Rodriguez, Mel Gibson, Sofia Vergara sau Michael Bay si peste 200 de vedete arabe din diverse domenii. Actrita columbiano-americana Sofia Vergara a castigat premiul ’Personalitatea anului’ si l-a dedicat tuturor femeilor din Arabia Saudita si din Orientul Mijlociu. Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, care a semnat recent cu Al-Nassr, a afirmat ca parca traieste un vis si si-a exprimat dragostea fata de Arabia Saudita. Modelul a pasit pe covorul rosu intr-o rochie mulata, cu voal, alaturi de prietena ei Vergara, care a avut un look uimitor.", au scris jurnalistii de la Arab News.

„Georgina a purtat o rochie bleumarin a designerului tunisian Ali Karoui si a intors toate privirile la acest eveniment, la care au mai atras atentia actritele Hend Sabri, Rym Saidi si Mila Al-Zahrani.", a mai notat sursa citata.

Articole din aceeasi categorie