19.07.2023
O tanara a pus pe TikTok clipuri in care se auzeau tipete din casa vecina si a chemat politia. A fost uimita de ce s-a intamplat apoi - VIDEO

O tanara a postat pe TikToker o serie de filmulete in care se auzeau tipete din casa vecinilor ei si a chemat politia. Cand a aflat despre ce era de fapt vorba, a sters clipurile care devenisera virale, relateaza Business Insider.

Adrielle Sigler, care are peste 400.000 de urmaritori, a postat primul ei video despre „casa tipetelor” in 25 iunie.

„Spune-mi ca ai auzit asta”, a spus ea, postand imagini cu casa vecinilor, din care se auzeau niste zgomote ciudate.

„Orice ar fi, este ca un tipait intens”, a mentionat aceasta.

Intr-un alt filmulet postat pe 13 iulie, Sigler a spus ca tipetele se aud in continuare si ca a informat politia. Acest videoclip a facut 5,5 milioane de vizualizari.

Sofia Vergara si Joe Manganiello divorteaza dupa sapte ani de casnicie. Afla care este motivul

Sigler si-a indemnat urmaritorii sa ia si ei legatura departamentul de politie al orasului ei, Jamestown, din vestul statului New York. Ea a spus ca e „terifiant” sa locuiesti vizavi de o casa din care se aud tipete.

A doua zi, pe 14 iulie, Sigler a postat un clip in care spunea ca si-a sters playlistul cu „casa tipetelor”, chiar daca filmuletele devenisera virale.

Tanara a povestit ca, in urma mai multor apeluri, patru masini de politie au ajuns la casa vecinilor ei pentru a arunca o privire, dar nu era nimeni inauntru. Dar au auzit un „zgomot ca un planset”, a spus ea.

Angelina Jolie - o blonda ravasitoare! Arata fenomenal cu noul look. Cum au surprins-o paparazii - FOTO

Casa era detinuta de un cuplu in varsta care a gasit politia la usa cand s-a intors acasa. Oamenii le-au explicat politistilor ca cel care scotea presupusele tipete este de fapt cainele lor, un chihuahua.

Sigler a spus ca a vazut cainele, iar sunetele pe care le scotea acesta „se potrivesc” cu asa-zisele tipete din filmuletele ei.

„Asa ca pun capat, nu mai fac filmulete despre asta. E un chihuahua”, a spus Sigler.

Articole din aceeasi categorie