19.07.2023
Sofia Vergara si Joe Manganiello divorteaza dupa sapte ani de casnicie. Afla care este motivul

Acrita Sofia Vergara, cunoscuta pentru rolul din sitcomul „Modern Family”, si actorul Joe Manganiello divorteaza dupa sapte ani de casnicie, anunta people.com, potrivit News.ro.

„S-au despartit de ceva timp si au incercat sa rezolve lucrurile, dar sunt concentrati pe diferite domenii ale vietii lor”, a declarat pentru People o sursa apropiata actritei de 51 de ani.

Casnicia de sapte ani dintre Manganiello, 46 de ani, si Vergara a fost descrisa ca fiind „o poveste de dragoste pasionala si cuprinzatoare, care a mentinut flacarile fierbinti pentru o buna perioada de timp”.

O a doua sursa se face ecoul acestei caracterizari. „Nu am vazut niciodata doi oameni atat de indragostiti, atat de pasionati si atat de fericiti”, spune persoana din interior. „Erau mereu indragostiti si foarte fericiti. Era o stralucire magica deasupra lor. Amandoi sunt oameni adevarati si cu picioarele pe pamant”.

„Cu siguranta se iubesc si se respecta unul pe celalalt, dar odata ce pasiunea initiala se stinge si alte domenii intervin, atunci micile diferente devin mai mari”, scrie People.

Horoscop 19 iulie 2023. Zodia pentru care bat clopotele de nunta

Cea de-a doua sursa noteaza ca mici diferente au dus in cele din urma la despartire. „Aveau diferente in ceea ce priveste modul in care vietile lor ar trebui sa mearga mai departe si asta a cauzat stres”.

Manganiello a intalnit-o pe vedeta din Modern Family prin intermediul colegului ei de platou Jesse Tyler Ferguson la dineul Asociatiei Corespondentilor de la Casa Alba in 2014. El a cerut-o in casatorie in luna decembrie a aceluiasi an, iar ei s-au casatorit in noiembrie 2015. Potrivit sursei Vergara, mama lui Manolo, in varsta de 31 de ani, a avut intotdeauna rezerve in privinta casatoriei cu un coleg actor. (Vergara a fost casatorita cu iubitul ei din liceu, Joe Gonzalez, in perioada 1991 -93).

Gigi Hadid, arestata pe aeroport! Ce au descoperit politistii in geanta modelului

Pentru rolul din sitcomul „Modern Family”, actrita Sofia Vergara a primit patru nominalizari la premiile Emmy. Serialul s-a incheiat in 2020, dupa 250 de episoade si 11 sezoane. Vergara, in varsta de 49 de ani, a mai jucat in filme precum „Chef”, „Machete Kills”, „Madea Goes to Jail” si „Four Brothers”. In 2020, s-a alaturat juriului emisiunii „America’s Got Talent”.

Articole din aceeasi categorie