24.08.2022
Ecaterina Gurscaia a fost ceruta in casatorie! Vezi poza emotionanta publicata de cea care a invins lupta cu cancerul: „Cel mai usor da..” - FOTO

Ecaterina Gurscaia este o prezenta din ce in ce mai activa pe retelele de socializare. Pe langa contentul util altor utilizatori si sfaturilor legate de social media, aceasta mai posteaza periodit si unele evnimente importante din viata sa persoanala. Recent, acesta a anuntat ca a fost ceruta in casatorie. 

Fara prea mult tam-tam si poze sofisticate - asa a anuntat bloggerita Ecaterina Gurscaia faptul ca a oferit cel mai important „da” din viata sa.

Specialista in social media a fost ceruta de sotie pe data de 5 august 2022. Aceasta a publicat o poza cu mana sa si a partenerului sau, iar in descriere a scris: „Cel mai usor „da” pe care l-am zis vreodata.” 

Nu are limite! Prima femeie din Moldova care a urcat pe muntele Everest, Olga Tapordei, a cucerit si cel mai inalt varf din Europa: „Uitati-va cat este de frumos” - FOTO/VIDEO

Totodata, aceasta a distribuit si mai multe video-uri alaturi de partenerul sau, caruia insa nu i-a dezvaluit identitatea pe TikTok.

 

Ecaterina Gurscaia este o invingatoare, aceasta a luptat timp de patru luni cu cancerul, iar intr-un final l-a invins. De atunci, ea pare ca s-a nascut a doua oara si este tot mai zambitoare si increzuta in sine, iar evenimentele fericire nu inceteaza sa apara in viata sa.

Designer-ul Elena Bivol a devenit mama pentru a doua oara! Vezi primele imagini cu baietelul sau - FOTO

Articole din aceeasi categorie