07.03.2022
O sportiva celebra e acum colonel in armata rusa si e de partea lui Putin: „Pentru cei care nu se tem sa recunoasca”

Svetlana Khorkina (43 de ani), una dintre marile sportive ale gimnasticii mondiale, dar si a Rusiei, a surprins din nou dupa gestul total neasteptat din 2020, cand a dat o declaratie incredibila intr-o perioada in care intreaga lume era lovita grav de epidemia cu noul coronavirus.

De data aceasta, Khorkina, mare admiratoare a lui Vladimir Putin, nu s-a sfiit sa mediatizeze, prin intermediul retelor de socializare, semnul ”Z”, foolosit des de presedintele Rusiei, care apare pe tancurile care au invadat Ucraina, dar si pe alte insemnuri din acest razboi.

Khorkina, care acum are gradul de colonel in armata rusa si este casatorita cu un general, cu 23 de ani mai mare decat ea, a postat un mesaj controversat, care a iscat foarte multe comentarii.

Un ucrainean a ales un mod neobisnuit sa-si apere casa! Vezi academicianul care si-a folosit cartile pentru a baricada fereastra apartamentului sau - FOTO

„Este o campanie pentru cei care nu se tem sa recunoasca faptul ca sunt rusi. Hai sa distribuim asta”, suna anuntul, potrivit celor de la Marca.

Svetlana Khorkina a fost una dintre cele mai cunoscute gimnaste din lume in anii ’90. A facut parte din generatia de aur a gimnasticii si a fost extrem de apreciata, atat datorita corectitudinii cu care executa exercitiile, dar si a laturii artistice.

Rusoaica a participat la trei editii ale Jocurilor Olimpice, in 1996, 2000 si 2004 si a evoluat in competitii impotriva sportivelor de top de la noi, precum Andreea Raducan, Lavinia Milosovici sau Simona Amanar.

Gigi Hadid isi doneaza castigurile de la Fashion Week refugiatilor din Ucraina: „Nevinovatii platesc pentru razboi, nu liderii!”

Fosta sportiva are in prezent 43 de ani si este mama a doi copii. In 2005 a adus pe lume un baietel, iar identitatea tatalui a fost un subiect controversat la acea vremea. Desi mult timp nu a vrut sa spuna cine este tatal copilului, aceasta a recunoscut ulterior ca era vorba despre un om de afaceri pe nume Kirill Shubsky, care era casatorit cu o celebra actrita din Rusia.

In 2011, Svetlana s-a casatorit cu Oleg Kochnev, un fost general in Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, cu 23 de ani mai mare decat ea. Fosta sportiva a devent mama pentru a doua oara in 2019.

Khorkina, dubla campioana olimpica la gimnastica si multipla medaliata europeana si mondiala, sustine ca epidemia care a dus si la amanarea Jocurilor Olimpice este o pedeapsa data de Dumnezeu ca raspuns la persecutiile la care este supusa Rusia.

Khorkina face referire la suspendarile primite de Rusia de la Jocurile Olimpice si Campionatele Mondiale din cauza dopajului la scara larga practicat de sportul din tara lui Putin.

Vladimir Putin isi ascunde iubita si copiii in Elvetia. Cum a schimbat gimnasta Alina Kabaeva viata liderului rus

„In opinia mea este un fel de pedeapsa divina. Nu intamplator, imnul nostru spune ca Dumnezeu ne protejeaza pamantul. Amanarea Jocurilor Olimpice este o oportunitate pentru Rusia, de care trebuie sa profite pentru a-si apara sportivii la Curtea de Arbitraj Sportiv, pentru a se intoarce sa concureze de la egal la egal in sportul mondial”, a declarat pentru Sport-Express, citat de Marca, Svetlana Khorkina,deputat in Parlamentul Rusiei din partea partidului Rusia Unita, al lui Vladimir Putin.

Articole din aceeasi categorie