07.03.2022
Un ucrainean a ales un mod neobisnuit sa-si apere casa! Vezi academicianul care si-a folosit cartile pentru a baricada fereastra apartamentului sau - FOTO

Avand o colectie impunatoare de carti, academicianul Lev Shevchenko a decis sa le foloseasca pentru a se apara de bombardamente.

Potrivit jurnalistei ucrainene, Katerina Sergatkova un cercetator ucrainean pe nume Lev Shevchenko si-a folosit biblioteca impresionanta pentru a se proteja. Deci, cartile sunt de fapt unite si in alte circumstante. 

„Aceasta este fereastra cercetatorului urban Lev Shevchenko din #Kiev. S-a baricadat cu carti pentru a impiedica ca cioburile de la geamul start sa intre in camera.#StopRussia”, a scris jurnalista intr-o postare pe pagina sa de Twitter. 

Razboiul nu este un obstacol pentru ei! In Ucraina au fost inregistrate peste 4 mii de casatorii si s-au nascut aproape 4500 de copii. Vezi fotografiile emotionante cu tinerele familii - FOTO

Postarea Katerinei a adunat aproape 100 de mii de aprecieri, dar si sute de comentarii din partea internautilor: „Este o idee foarte buna! Om genial!”, „Ce destept.”, „Un mod deosebit pentru a te apara.”

La 24 februarie, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. 

A fost voluntar la Moldexpo si i-a placut aceasta experienta! Ce spune interpretul Denis Midone despre razboiul din Ucraina, dar si daca isi doreste sa se lanseze pe piata ruseasca: „Eu sunt o persoana apolitica, dar...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie