28.06.2022
„O schimbare la patrat!” Dupa 10 ani, Cristina Miron si-a scos dreadurile. Vezi cum arata tanara cu parul sau natural - FOTO/VIDEO

Este o prezenta interesanta care atrage mereu atentia. Cu totii o cunoastem pe jurnalista Cristina Miron ca pe fata cu dreaduri, dar uite ca a venit vremea schimbarilor radicale. Dupa cum a mentionat bloggerita, a facut o schimbare la patrat, iar de ce a spus asa, vezi in articolul de mai jos.

Dupa 10 ani, Cristina Miron si-a scos dreadurile si a ramas cu un par foarte scurt. Pe pagina sa de Instagram, jurnalista a postat mai multe imagini si un filmulet unde putem vedea cat de mult s-a schimbat. 

In primul story postat, Cristina a mentionat ca „A venit timpul”. 

Dupa ce si le-a scos, tanara inca mult timp nu se putea deprinde cu aspectul sau. „Ce acolo spuneati, ca nu imi sta cu dreaduri? Dar asa imi sta?”. 

Fericire fara margini! Interpreta Sasha Letty a nascut o fetita perfect sanatoasa. Vezi ce a marturisit interpreta despre prima sa nastere, dar si pozele exclusive cu micuta - FOTO/VIDEO

„Las asta aici, pentru ca nu am fost niciodata cu parul atat de scurt si nu m-am vazut fara dreaduri de 10 ani!”, a scris Cristina Miron pe pagina sa de Instagram. 

Cu siguranta asa suna vara! Iuliana Beregoi si-a surprins fanii cu o noua melodie: „A iesit o bomba...” - FOTO/VIDEO

Jurnalista si-a facut dreaduri inca din primul an de universitate si, intr-un interviu, tanara spunea ca de vreo cinci ani se tot gandea sa le scoata.

„Nu-mi vine sa cred. Trei minute si parul e uscat. Dreadurile se usuca intr-o zi”, a scris Cristina Miron.

Insa, nu totul este atat de simplu. Dupa ce si-a scos dreadurile sale naturale, Cristina a decis sa isi puna altele, doar ca deja printr-o alta metoda. 

„Explic inca o data. Acestea sunt dreadurile mele naturale. Acestea de acum sunt artificiale, sunt aninate de parul meu scurt. Le-am scos pentru ca am vrut o schimbare, am vrut sa fiu blonda”, a afirmat tanara.

Tot procesul a durat in jur de opt ore.

Fanii sai au ramas foarte incantati cand au vazut-o cu parul sau natural, insa nu pentru mult timp, caci in curand au vazut ca bloggerita si-a pus alte dreaduri. „Da eu am crezut ca o sa stai asa macar vreo 2 zile”, „Iti sta superb , dredurile te fac anume Mironcic”, „Hai ca merge si fara”, „Sa stii ca iti sta si scurt, mai poarta dreduri 10 ani si cind vei scoate sa ai invedere cati sta bine si fara”, „Cristina parca nu esti tu,te prinde bine”. 

Familia Carnat - vacanta de neuitat la mare! Chiar daca sunt 10 persoane, au luat cu ei doar o valiza - VIDEO

Cristina Miron este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Tanara are studii in jurnalism si a fost prezentatoare a unei emisiuni, la un alt post TV din Moldova. Este activa pe retelele sociale, in special pe Instagram, unde are o comunitate de peste 25 de mii de urmaritori. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie