27.06.2022
Fericire fara margini! Interpreta Sasha Letty a nascut o fetita perfect sanatoasa. Vezi ce a marturisit interpreta despre prima sa nastere, dar si pozele exclusive cu micuta - FOTO/VIDEO

Coplestita de emotii pozitive si fericire, Sasha Letty a facut marele anunt despre nasterea micutei sale prin intermediul retelelor de socializare. 

De acum incolo, data de 24 iunie va fi una dintre cele mai importante pentru interpreta Sasha Letty si sotul sau. Acestia au facut cunostinta cu micuta lor Arina, iar emotiile sunt de nedescris. 

Solicitata de echipa perfecte.md , interpreta a povestit despre noul rol din viata sa, si anume cel de mama:„Nasterea a avut loc noaptea, pe 24 iunie, la 5:16. In ziua aceea eu imi faceam treburile, umblam si eram foarte activa, dar iata ca spre seara am inteles ca se apropie momentul cel mare.”, isi aminteste interpreta.

„Ne-am pornit la maternitate pe la 4, iar la 5:16 deja nascusem, totul s-a intamplat foarte rapid, nici macar n-am inteles cum a fost, cert este ca a fost rapid.” , a adaugat ea. 

Aceasta a tinut sa precizeze ca in tot acest timp sotul sau i-a fost alaturi, in pofida faptului ca toti medicii si asistentii medicali il convingeau sa nu intre pentru ca majoritatea barbatilor raman cu traume psihologice si chiar isi pot pierde cunostinta. 

A doua zi interpreta a fost externata de la maternitate, de unde a fost intalnita de parinti, cumnata si mosul fetitei. 

„Cand am iesit din maternitate am vazut flori, baloane si ochii inlacrimati ai celor prezenti. Am inceput si eu sa plang si sa tremur de fericire. 

Vizibil emotionata, artista a publicat o postare in care a impartasit cu prietenii sai virtuali prima poza alaturi de „Centrul universului sau”. 

Peste 10 mii de persoane l-au petrecut pe ultimul drum pe interpretul rus, Iurii Shatunov. Vezi unde si cum a avut loc ceremonia de ramas bun - FOTO/VIDEO

Urmaritorii artistei s-au intrecut in felicitari si urari de bine in adresa familiei sale si in mod special a bebelusului care a captat toata atentia de pe blog-ul cantaretei: „Super! Aveti in maini sensul vietii voastre. Mamei multe puteri si nopti linistite, iar Arinei laptic gustos.”, i-a scris interpreta Irina Kovalsky.

Totodata, interpreta a precizat  ca de acum incolo, culoarea predominanta in viata lor va fi roz: „Deci in ziua aia a predominat culoarea roz peste tot. Pe masini baloanele roz, trandafirii alb cu roz si sincer chiar m-a uimit, pentru ca sotului nu-i placea culoarea roz, dar iata din momentul acesta s-au schimbat lucrurile, am realizat ca suntem parinti si mergem mai departe cu bine.” , au marturisit cei doi. 

Sasha Letty este o interpreta originara din Republica Moldova. In octombrie 2021, aceasta a fost ceruta in casatorie de iubitul sau Dumitru, alaturi de care a adus pe lume primul lor copil. 

„Totul incepe de la tine” - este lectia pe care a invatat-o de-a lungul timpului Olia Tira! Afla cum se simte interpreta dupa ce s-a mutat in Cipru, dar si cat de mult a evoluat spiritual: „Dumnezeu intotdeauna ma trage din zonele periculoase..” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie