06.09.2022
O prezentatoare TV a suferit un inceput de accident vascular cerebral in timp ce se afla in direct: „Se intampla ceva cu mine!” - VIDEO

O prezentatoare TV din Oklahoma a suferit un inceput de accident vascular cerebral in timp ce se afla in direct, motiv pentru care emisiunea a fost scurtata.

Julia Chin, de la Tulsa NBC, vorbea despre anularea lansarii misiunii Artemis-I a NASA, atunci cand a simtit ca efectiv nu mai poate sa pronunte cuvintele pe care le vedea pe promputer, potrivit Daily Mail. 

Nedumerita si balbaita, Chin a incercat sa mearga mai departe cu transmisia, insa ulterior i-a fost imposibil sa mai citeasca de pe prompter.

„Imi pare rau, se intampla ceva cu mine in aceasta dimineata si vreau sa va cer scuze.”, a spus ea, dupa care a facut legatura catre echipa de la meteo: „Gaideti sa mergem mai departe la meteorologul Annie Brown.

Iata masina - iata blondina! Anisoara Loghin - provocata sa conduca un Bentley. Vezi ce emotii a trait prezentatoarea: „Pentru mine nu conteaza atat de mult marca” - VIDEO

„Julie, te iubim mult, te iubim mult. Cu totii avem zile mai proaste.”, a mai spus Brown.

Insa pentru prezentatoarea TV nu era doar o zi proasta, ci pur si simplu avea o problema de sanatate serioasa. Colegii ei, insa, au reactionat numaidecat si au sunat rapid la serviciul de urgenta, iar Chin a fost transportata la spital.

Duminica dimineata, Chin a revenit pe retelele sociale, unde a explicat ca se simte bine, iar medicii i-au spus ca a suferit un ”inceput de accident vascular cerebral”.

„Sunt bucuroasa sa va spun ca analizele mele arata bine. Pana la acest moment, medicii cred ca am avut un inceput de accident vascular cerebral. Inca sunt multe intrebari fara raspuns, dar ma simt mai bine.”, a mai explicat ea.

Regina Raluca este deja fata mare! Fiica Tatianei Heghea a decis sa-si achite de una singura cumparaturile pentru scoala, dar si sa faca un gest de caritate: „Vreau sa-mi achit rechizitele mele si pe ale unui baietel” - VIDEO

Totodata, prezentatoarea TV a explicat ca inainte de emisiune s-a simtit bine, insa starea ei s-a deteriorat din senin si foarte rapid.

„Episodul acela a venit din senin. M-am simtit bine inainte de emisiune. La inceput mi-am pierdut partial vederea, ulterior mana si bratul mi-au amortit. Am stiut ca am mari probleme atunci cand n-am mai putut sa vorbesc, sa citesc dupa prompter.”, a mai spus ea. 

Articole din aceeasi categorie