25.01.2023
O premiera inedita la Teatrul Fara Nume! Ce spune Nicu Tarna despre primul spectacol din „Trilogia Sperantei” - „Matca”, care va aduce spectatorul in scena, aproape de actori: „O realizare noua pentru noi” - VIDEO

Premiera la Teatrul Fara Nume! „Trilogia Sperantei” este un spectacol interactiv, filosofic, o parabola a omului contemporan. Spectatorii vor avea ocazia sa simta vibratia actorilor fiind plasati pe scena aproape de acestia. Ce povesteste Nicu Tarna despre prima piesa din trilogie „Matca” care va fi jucata in scena, dar si cand va avea loc premiera acesteia, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

Spectacolul „Matca” prezinta istoria unei femei care lupta pentru misiunea de a da viata, devenind o matrice responsabila de destin si este prima piesa care face parte din „Trilogia Sperantei”.

„Ce poate fi mai frumos decat acest text azi, aici, acum, intr-o lume nebuna care si-a iesit din minti, intr-o lume debusolata totalmente unde tot ce se intampla ne loveste atat de mult sentimental si emotional ca e foarte usor sa-ti pierzi echilibrul. Si iata in aceasta nebunie care se intampla in jurul nostru apare acest text. Marin Sorescu, o minune, intalnirea cu el este majora si ea devina si mai implificata de cand acest text adus de doamna Mariana Camarasan, regizorul nostru din Romania, o fiinta cu totul si cu totul aparte, de o sensibilitate si o vibratie emotinala rar intalnita”, Galina Lazarenco, actrita. 

EXCLUSIV: Andreea Bostanica iti face o excursie prin penthouse-ul sau pentru prima data: „Am optat ca totul sa fie alb” - VIDEO

Regizoarea spectacolului este Mariana Camarasan care vine din Romania si este o premiera pentru Teatrul Fara Nume. Ea sustine ca aici actorii simt cu toata fiinta lor ceea ce joaca pe scena.

„Aici am intalnit oameni care au rezonat la vibratia asta. Acest lucru este un lucru foarte rar, pentru ca despre credinta nu vorbim, este ceva privat, este ceva aproape ascuns, pentru ca ne e teama, pentru ca respectam tabuurile celorlalti”, Mariana Camarasan, regizor. 

Initiativa proiectului „Trilogia Sperantei” a venit de la fratii Nicu si Mihai Tarna.

Diana Ballerini - lipsita de inhibitii! Cum a pozat femeia de afaceri: „Curajul este forta interioara care ne permite sa depasim dificultatile” - FOTO/VIDEO

„Este o realizare noua pentru noi, inedit. Nu stiu cand ultima data a mai venit la noi un regizor din Romania. Uite ca Mariana a acceptat cu multa dragoste sa vina sa lucreze cu noi. In mai anul trecut a venit cu un atelier. Atunci ne-am cunoscut ca e corect asa si iata ca din octombrie noiembrie si ianuarie am pornit acest triptic aceasta trilogie a sperantei”, Nicu Tarna, regizor, actor. 

Premiera spectacolului va avea loc pe 27 si 28 ianuarie.

Articole din aceeasi categorie