01.07.2022
O poveste de dragoste ca-n filme! Taylor Swift si Joe Alwyn, gesturi pline de romantism pe plaja in Bahamas - FOTO

O poveste de dragoste ca-n filme. Taylor Swift si actorul Joe Alwyn se bucura zilele acestea de o vacanta tropicala in Bahamas. Cele doua staruri au inceput sa se intalneasca in 2016, dupa ce s-au cunoscut la Gala MET din acel an, iar acum Swift si Alwyn arata mai indragostiti ca niciodata. Fotografii i-au surprins in timp ce se imbratisau si sarutau.

Taylor si Joe au ales un decor uimitor pentru escapda lor romantica.

In Bahamas, cei doi locuiesc intr-o rulota de lux, imprumutata de la Lenny Kravitz. Taylor este prietena cu fiica lui Lenny, Zoe Kravitz.

Vin de aproximativ 92 de mii de lei, fructe de mare si plaja din Saint-Tropez! Vezi cum are loc luna de miere a lui Brooklyn Beckham si Nicola Peltz - FOTO

Taylor Swift arata spectaculos intr-un costum de baie negru.

Artista a lansat luna aceasta productia „All Too Well: The Short Film”, la Tribeca Film Festival in New York City. La randul sau, Joe a fost foarte ocupat. Premiera noului sau film, thrillerul romantic Stars at Noon, a avut loc la Festivalul de Film de la Cannes.

In septembrie 2018, actorul din „Mary Queen of Scots” a vorbit pentru prima data despre decizia lor de a-si pastra relatia privata, intr-un interviu cu British Vogue: „Sunt constient ca oamenii vor sa stie despre aceasta latura a lucrurilor. Cred ca am reusit sa ne pastram viata personala departe de ochii publicului... dar chiar prefer sa vorbesc despre munca”, a impartasit el.

Printesa Diana si iubitul ei, Dodi Al Fayed: povestea unei relatii mature. Cum s-au cunoscut cei doi

Taylor si Joe si-au impartit timpul intre Statele Unite si Londra, in ultimii ani, intre un apartament de 7 milioane de lire sterline din Primrose Hill si casa ei din Nashville.  

Articole din aceeasi categorie