01.07.2022
Printesa Diana si iubitul ei, Dodi Al Fayed: povestea unei relatii mature. Cum s-au cunoscut cei doi

Printesa Diana si iubitul ei, Dodi Al Fayed, au trait impreuna o frumoasa poveste de dragoste. Desi nu a fost una de lunga durata, multi sunt de parere ca relatia dintre ei a fost una matura. Cei doi s-au intalnit prima data in anul 1986 la un joc de polo din Windsor.

Printesa Diana era casatorita cu Printul Charles atunci cand l-a intalnit pe cel care avea sa-i devina iubit mult mai tarziu. Lady Di a fost invitata de tatal lui Dodi in anul 1997 pe iahtul familiei. Acesta si-a dorit ca Printesa Diana sa petreaca mai mult timp cu Dodi pe iahtul familiei in sudul Frantei. Acela a fost momentul cand cei doi s-au cunoscut mai bine si au inceput sa dezvolte sentimente unul pentru celalalt.

Printesa Diana si iubitul ei, Dodi Al Fayed

Printesa Diana a dus o viata cu multe suisuri si coborasuri. Lucrurile nu au fost niciodata usoare pentru aceasta cand a venit vorba de barbatii din viata sa. Dupa casatoria cu Printul Charles, relatiile Printesei Diana au intrat rapid in atentia presei.

Printesa Diana si iubitul ei, Dodi Al Fayed, alaturi de Printul William la un meci de polo

Printesa Diana si Dodi s-au intalnit prima data in anul 1986 la un joc de polo din Windsor / Profimedia Images

In anul 1997 aceasta a avut ocazia sa petreaca mai mult timp cu Dodi. Barbatul a reusit sa-i cucereasca rapid inima. La momentul intalnirii dintre cei doi se crede ca Lady Di avea deja o relatie de lunga durata cu chirurgul Hasnat Khan.

Acesta a declarat intr-un interviu din trecut ca Diana s-a despartit de el la scurt timp dupa ce l-a intalnit pe Dodi. Lady Di a negat intotdeauna aceste declaratii si nu a recunoscut niciodata ca Dodi ar fi stat la baza decizie sale de a se desparti de Hasant.

Iuliana Beregoi a ajuns la concertul lui Billie Eilish. Cu ce emotii a ramas interpreta in urma spectacolului: „Nu pot sa cred” - VIDEO

In luna august anului 1997 fotografii reuseau sa surprinda primul sarut dintre Diana si Dodi pe iahtul acestuia.

Perechea de indragostiti a ajuns rapid pe primele pagini ale tabloidelor din intreaga lume. La scurt timp dupa ce si-au terminat excursia, cei doi au zburat impreuna la Paris, acolo unde au murit impreuna intr-un accident tragic de masina.

Cine era Dodi Al Fayed si cum s-a stins din viata

Printesa Diana si iubitul ei, Dodi Al Fayed, nu au apucat sa se bucure foarte mult de iubirea pe care si-o purtau unul celuilalt. Putini stiu cine era Dodi si cum a ajuns acesta sa se stinga din viata alaturi de femeia pe care a pretuit-o.

Princess Diana Statue Removed From Harrods | PEOPLE.com

Dodi s-a nascut in Egipt in anul 1995. Parintii sai erau autoarea Samira Khashoggi si miliardarul Mohamed Al-Fayed. Acesta si-a petrecut majoritatea timpului intre Egipt si Marea Britanie, acolo unde tatal sau isi desfasura afacerile. La varsta de 15 ani acesta s-a mutat in Londra alaturi de parintii sai. Dodi a dorit sa aiba o cariera in industria filmului, fiind pasionat de crearea acestora.

Se spune ca acesta era unul dintre cei mai ravniti barbati si ca ar fia vut relatii cu vedete precum Julia Roberts si Winona Ryder. Ce care a reusit sa-l fascineze pe Dodi a fost insasi Printesa Diana. Dupa ce au petrecut clipe de poveste pe iahtul din sudul Frantei acestia s-au indreptat catre Paris.

Pe data de 31 august 1997 cei doi s-au stins din viata intr-un accident de masina. In autovehicul se aflau Printesa Diana, Dodi, Henri Paul, soferul Printesei, si Trevor Rees-Jones, bodygoard-ul acestuia. Dodi si Henri s-au stins pe loc.

Printesa Diana a fost dusa de urgenta la spital unde s-a stins din viata la ora 4:53 a.m. Singurul care a supravietuit accidentului a fost bodyguardul Printesei, Trevor Rees-Jones. 

Princess Diana and Dodi Fayed romance was all fake, report says couple  slept in separate bedrooms - Entertainment News
Articole din aceeasi categorie