02.02.2022
O noua vedeta in familia Kovalsky! Fiica cuplului - Liza Sky are un succes mare cu piesa pe care a lansat-o: „Liza isi doreste deja a doua piesa” - VIDEO

Invitatele emisiunii O Seara Perfecta au fost Irina si fiica sa - Elizaveta. 

Desi eram obisnuiti sa o vedem intotdeauna alaturi de Sergiu, astazi Irina Kovalsky a interpretat singura melodia „Iubitul meu” in limba romana si a venit insotita de fiica sa.

Cum arata Vladimir Putin cand era elev

Se pare ca in familia Kovalsky nu canta doar Sergiu si Irina, iar dragostea pentru muzica si frumos le-a fost transmisa si copiilor. 

Cu putin timp in urma, Elizaveta, cu numele de scena - Liza Sky a lansat prima sa piesa si video care se numeste „Improvizatie” si este interpretata de catre mica artista in limba rusa.

In doar o saptamana videoul a acumulat aproape 60.000 de aprecieri si s-a bucurat de comentarii pozitive din partea internautilor.

Cum sa iti aranjezi parul din prima incercare? Bloggerita Vlada Botan iti arata cat de usor iti poti face o coafura ideala: „In 10 minute totul este gata” - VIDEO

Pe langa muzica, Liza a povestit ca ii place sa picteze si sa participe la orele online, iar mama sa a afirmat ca dupa vizionarea videoului final, Liza a afirmat ca asteapta cu nerabdare sa inregistreze si a doua melodie.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie