02.02.2022
Cum arata Vladimir Putin cand era elev

La ora actuala, Vladimir Putin, presedintele rus, este considerat unul dintre cei mai puternici lideri din lume.

Vladimir Vladimirovici Putin s-a nascut in Leningrad (St Peterburg), Rusia, pe 7 octombrie 1952. Acesta a crescut, alaturi de familia sa, intr-un apartament in care traiau mai multe familii. In timpul liceului, a inceput sa fie interesat de sporturi. Dupa ce a absolvit Universitatea de Stat din oras, cu o diploma in drept, si-a inceput cariera in KGB, ca ofiter de informatii. Stationat in estul Germaniei, acesta a activat acolo pana in 1990, ca apoi sa se retraga cu gradul de locotenent colonel. 

Cum sa devii cea mai buna prietena a sotului, dar si sa cresti copiii in armonie. Marina Carnat: „Cele mai adanci si profunde ganduri eu i le spun sotului...” - VIDEO

Dupa reintoarcerea in Rusia si prabusirea comunismului, in 1991, acesta a devenit consilier pentru politicianul liberal Anatoly Sobchak. In 1996, Putin s-a mutat la Moscova, unde a ajuns in scurt timp liderul consiliului de securitate a presedintelui Eltin. 

Cum sa iti aranjezi parul din prima incercare? Bloggerita Vlada Botan iti arata cat de usor iti poti face o coafura ideala: „In 10 minute totul este gata” - VIDEO

In decembrie 1999, Boris Eltin a demisionat si l-a numit presedinte pe Putin pana la alegerile oficiale din martie 2000 si... restul e istorie.

La ora actuala, Vladimir Putin este la al patrulea mandat si, in 2014, a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace.

Articole din aceeasi categorie