01.02.2022
Cum sa iti aranjezi parul din prima incercare? Bloggerita Vlada Botan iti arata cat de usor iti poti face o coafura ideala: „In 10 minute totul este gata” - VIDEO

Interpreta si bloggerita Vlada Botan este o persoana foarte activa pe retelele de socializare. Recent, tanara a postat un mic tutorial in care iti arata cum iti poti aranja frumos parul. 

Deseori, Vlada este intrebata de catre abonatii sai de pe Instagram, cum ea reuseste sa aiba o imagine atat de frumoasa in fiecare zi. 

„Ieri am primit atatea intrebari de genul: „Cum iti faci tu parul?”. Am decis ca voi face un tutorial pentru voi, pe care il voi plasa si in repere, ca sa fie pentru totdeauna aici, pe pagina mea”, a spus Vlada Botan. 

Daniela Cheltuitor - vacanta la munte alaturi de sot si nasi! Vezi fotografia in care se observa burtica de graviduta: „La moment ma simt foarte bine moral” - FOTO/VIDEO

Cu aceasta ocazie, tanara interpreta a facut un tutorial in Instagram Story, in care demonstreaza cat este de usor sa iti coafezi parul, fara a apela la un stilist sau fara a merge la un salon profesional. 

Totul este foarte simplu, priveste si tu!

„Acelasi proces il am mereu, dar rezultatul e diferit de fiecare data”, a scris tanara pe pagina sa. 

„In doar 10 minute, parul meu este aranjat”, mentioneaza Vlada. 

Cum sa devii cea mai buna prietena a sotului, dar si sa cresti copiii in armonie. Marina Carnat: „Cele mai adanci si profunde ganduri eu i le spun sotului...” - VIDEO

Iar rezultatul este unul formidabil, ca de obicei. 

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova, cunoscuta in sprecial in mediu online. Pe Instagram are o cumunitate de peste 112 de mii de urmaritori, iar pe Tik-Tok a acumulat peste 1 milion de aprecieri la videourile sale.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie