01.02.2022
O noua provocare profesionala pentru Gigi Hadid alaturi de Tan France. Cine este el pentru model si ce ii apropie mult - FOTO

Gigi Hadid va prezenta alaturi de Tan France noul sezon al emisiunii Next In Fashion.

Gigi Hadid va prezenta alaturi de Tan France cel de-al doilea sezon al show-ului Next In Fashion. Vestea a fost data chiar de catre cei doi, acestia postand pe conturile lor de Instagram urmatorul mesaj: 

„Cine ar fi crezut acum 4 ani, cand ne-am cunoscut pe Facetime, ca o sa ajungem sa prezentam impreuna NEXT IN FASHION! Ati citit bine. Secretul a fost aflat. Pregatiti-va, castingul a inceput”.

Gigi Hadid o va inlocui pe Alexa Chung, cea care a prezentat primul sezon al emisiunii in care mai multi designeri se lupta pentru premiul cel mare in valoare de 250.000 de dolari, dar si pentru ocazia de a deveni cunoscuti in industria modei. Show-ul a debutat in ianuarie 2020 pe Netflix.

In ultima perioada, Hadid s-a mentinut departe de ochii publicului, dupa ce presa a dezvaluit ca Malik ar fi lovit-o pe mama ei, Yolanda, in timpul unei altercatii in casa pe care familia Hadid o detine in Pennsylvania.

Cum sa devii cea mai buna prietena a sotului, dar si sa cresti copiii in armonie. Marina Carnat: „Cele mai adanci si profunde ganduri eu i le spun sotului...” - VIDEO

TMZ a scris ca Yolanda Hadid se gandea serios sa faca o reclamatie la politie. Se pare ca incidentul ar fi dus si la separarea cuplului. „Singurul lucru pe care Gigi se concentreaza in acest moment este pe ce este mai bine pentru Khai. Ea roaga sa ii fie respectat dreptul la intimitate in aceasta perioada”, a declarat reprezentatul lui Gigi pentru publicatia People.

Potrivit publicatiei People, in ciuda animozitatilor din cadrul familiei, Gigi Hadid si Zayn Malik si-ar dori sa isi creasca fetita in varsta de un an impreuna. „Yolanda este foarte suparata pe Zayn, dar Gigi a spus clar ca fiica ei are nevoie de tatal sau. Gigi va face orice e nevoie pentru a se asigura ca o cresc impreuna intr-un mod civilizat”, a spus sursa.
„Gigi si Zayn o vor creste impreuna pe Khai, dar Zayn va lupta din rasputeri impotriva oricarei afirmatii care sugereaza ca ar fi agresiv sau ca nu poate fi considerat o persoana de incredere in ceea ce priveste cresterea ei”, a mai spus partenerul de afaceri al lui Zayn pentru The Mirror.

Malik a mai spus ca „chestiunea privata” facuta publica de soacra lui a pus in pericol „spatiul sigur” in care el si Gigi planuiesc sa imparta custodia copilului lor.

Ed Sheeran este cel mai difuzat artist la radio, la nivel mondial. Cine completeaza Top 5 - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie