01.02.2022
Cum sa devii cea mai buna prietena a sotului, dar si sa cresti copiii in armonie. Marina Carnat: „Cele mai adanci si profunde ganduri eu i le spun sotului...” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost bloggerita Marina Carnat. 

Studioul a fost umplut de gingasie si dulceata atunci cand Marina a intrat impreuna cu cea mai mica fiica a sa - Mya.

O mamica si-a aratat burtica uriasa de gravida inainte sa nasca tripleti. “Ma doare si cand respir!"

Bloggerita a inceput anul impreuna cu familia sa la Pro TV Bucuresti fiind invitati La Maruta. „Ma bucur ca am fost anume la Pro TV, La Maruta. Eu am o dragoste aparte pentru aceasta televiziune, iar acest lucru i s-a transmis si fiicei mele mai mare, care vrea sa fie prezentatoare aici.” spune ea. 

Aceasta a povestit despre fiica sa mai mare - Manuela, care este si ea pasionata de blogging: „Ea este exact ca sotul meu, nu are emotii si este intr-adevar foarte deschisa si comunicativa.” spune Marina.

Acum toti membrii familiei sunt acasa si fac lectii online. Marina spune ca este o prioritate ca sa acorde mai mult timp baiatului sau Tadeo, care este clasa I, in schimb copiii mai mari fiind deja suficient de responsabilizati si constiinciosi. 

A evoluat impreuna cu Daniel Svet si au avut o piesa compusa de doua femei din Suedia! Vezi ce parere are interpreta Carolina Gorun despre piesa care va reprezenta tara la „Eurovision 2022” - VIDEO

Aceasta spune ca desi are prietene alege sa ii spuna absolut tot doar sotului. „Prietenia este de mai multe tipuri. Prietenia in care ii spui toate secretele, cele mai adanci si profunde ganduri eu i le spun sotului, pentru ca el este cel mai bun prieten a meu si la randul sau si el s-a deschis in totalitate fata de mine.”  

Ea sugereaza femeilor care vor sa devina cele mai bune prietene ale sotilor sa reactioneze normal si calculat la orice nu i-ar spune barbatul si sa fie o persoana de incredere. 

Ea a mai comunicat si despre modalitatea de educare a copiilor sai. „Cel mai bine functioneaza comunicarea, dar depinde foarte mult si de varsta copilului.” 

Iuliana Beregoi, ranita in urma unui grav accident auto. Vedeta a facut dezvaluiri noi - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie