01.02.2022
Ed Sheeran este cel mai difuzat artist la radio, la nivel mondial. Cine completeaza Top 5 - FOTO

Ed Sheeran este cel mai difuzat artist la radio, la nivel mondial. Autorul hitului „The Shape Of You”, in varsta de 30 de ani, are peste 4,3 milioane de difuzari pe an, global.

Cantaretul britanic este urmat in clasament de Dua Lipa si The Weeknd. Interpreta piesei „Levitating”are peste 4,2 milioane de difuzari pe an, global.

 

The Weeknd vine pe 3, cu trei milioane, iar pe 4 se afla Queen: 2,9 milioane. Pozitia a cincea in top le revine celor de la Maroon 5 (2,8 milioane), potrivit Viberate.

Cum comenteaza instrumentistul Vasile Advahov modificarile din textul piesei „Trenuletul” care ne va reprezenta tara la „Eurovision 2022”: „Piesa initial a conceputa pentru piata Moldovei, acum trebuie facut ceva la nivel international” - VIDEO

Muzica pop ramane cea mai populara la radio, cu 141 de milioane de difuzari. La aceasta analiza au participat 24.000 de statii radio din 150 de tari.

Justin Bieber domina piata streamingului, avand cei mai multi urmaritori pe Spotify: 13,5 milioane. Cu toate acestea, Olivia Rodrigo l-a invins la capitolul cel mai ascultat artist.

Daniela Cheltuitor - vacanta la munte alaturi de sot si nasi! Vezi fotografia in care se observa burtica de graviduta: „La moment ma simt foarte bine moral” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie