02.12.2022
O noua colaborare pentru Kapushon! Interpretul a lansat videoclipul piesei „Driving home for Christmas” alaturi de micuta Ariana Maistrov - VIDEO

Pe 1 decembrie, Kapushon si Ariana Maistrov au decis sa publice pe Youtube clipul piesei „Driving home for Christmas”. In mai putin de o zi, videoclip-ul a reusit deja sa adune mii de vizualizari din partea internautilor.

Despre lansarea piesei artistul a anuntat pe pagina sa de Instagram. „De obicei, pe 1 decembrie intram in magia sarbatorilor de iarna. Piesa data nu e neaparat despre Christmas, in ciuda denumirii ei, dar e imbracata, totusi, in aceste straie. A patra piesa de pe albumul „Ploaie Ciobaneasca” are parte si de videoclip, Driving home for Christmas. Piesa e in colaborare cu cel mai mic, ca si varsta, artist, cu care am colaborat pe album, @arianamaistrovoficial.”, a scris Kapushon.

O femeie a starnit dezbateri aprinse pe TikTok dupa ce s-a afisat cu si fara machiaj - VIDEO

De asemenea acesta a adaugat: „Cu creatorul acestui videoclip, Victor Pietraru, am colaborat anterior la clipurile „Cine canta iarassi pe la sate” si „In satul meu se lasa toamna”. Aici, e a 3-a noastra colaborare. Gasiti clipul pe YouTube si linkul in profil. Vizionare placuta si sa vina sarbatorile!”

Ziua Romaniei pe retelele de socializare! Vezi cum au felicitat vedetele de la noi, romanii de pretutindeni - FOTO/VIDEO

In sectiunea de comentarii a clipului mai multi internauti au reusit deja sa lase mesaje in care si-au exprimat admiratia fata artist, dar si piesa: „Acum, cand esti matur, ai reusit sa dai voce emotiilor retinute candva. Sper ca, copilul din tine sa sufere din ce in ce mai putin. Magica imaginea si vocea Arianei.”, „Realitatea zilelor noastre spusa atat de frumos pe note.”, „Foarte minunata piesa. Ti se face pielea de gaina cand o asculti.”

Kapushon este un rapper din Republica Moldova. S-a nascut pe 12 septembrie 1981 in satul Tigheci, raionul Leova. De la varsta de patru ani a crescut in orasul Leova.

Articole din aceeasi categorie