01.12.2022
O femeie a starnit dezbateri aprinse pe TikTok dupa ce s-a afisat cu si fara machiaj - VIDEO

O femeie a devenit subiect de discutii aprinse pe TikTok datorita clipurilor sale care s-au viralizat rapid. Chloe sustine ca reuseste sa-si schimbe radical aspectul fizic doar cu ajutorul machiajului, insa internautii sunt convinsi ca e un truc la mijloc.

E sau nu aceeasi persoana? Are o fiica secreta, care o ajuta la clipurile virale, sau e tot ea in ipostaze diferite? E una dintre dilemele sfarsitului de an pe TikTok, locul in care nu conteaza cine esti, ci ceea ce poti sa faci. Iar Chloe isi tine cei peste un milion de urmaritori cu sufletul la gura in fiecare zi.

Femeia a starnit dezbateri aprinse pe reteaua sociala dupa ce a postat o serie de clipuri in care dezvaluie cateva trucuri de machiaj care o ajuta sa-si schimbe radical infatisarea. 

In fiecare clip apare mult mai tanara, cu pielea mult mai ferma, dupa aplicarea machiajului, insa le arata internautilor si cum e ea complet naturala. Cei mai multi sunt de parere ca femeia are o fiica ascunsa, care o ajuta la realizarea acelor clipuri virale.

„Nu, n-are cum sa fie aceeasi persoana”; „Din blonda devine bruneta, nu e aceeasi persoana”; „Mama si fiica”; „Nu au nici macar aceeasi culoare a ochilor”, spun cei care o urmaresc online.

Ziua Romaniei pe retelele de socializare! Vezi cum au felicitat vedetele de la noi, romanii de pretutindeni - FOTO/VIDEO

Chloe sustine ca internautii se insala si jura ca ea e in toate ipostazele. Ba, mai mult, dezvaluie si un truc care o ajuta sa-si intinda pielea de pe fata si sa o faca mai ferma.

„Se poate vedea cand schimba filtrul”, a comentat cineva, sigur ca e o farsa.

Kanye West socheaza din nou: „Imi place Hitler. Ii iubesc pe nazisti”

„Nu-mi pasa daca e o farsa sau nu, daca e o mama cu o fiica. Ma distreaza.”, sustine un admirator.

Articole din aceeasi categorie