21.10.2023
O moldoveanca s-a maritat cu un print din Africa, desi parintii au fost impotriva. Cum arata acum viata ei - FOTO

Povestea Oxanei Nesterenco, nascuta in Basarabia, pare desprinsa din filme. In timpul facultatii, un student din Ghana se indragosteste de ea nebuneste si o cere in casatorie. Parintii fetei se opun, dar destinul nu poate fi schimbat.

Oxana si Ken  sunt impreuna de 30 de ani, iar in aceasta vara au sarbatorit 25 de ani de casnicie. Femeia povesteste pe pagina sa de socializare ca s-a confruntat cu multe greutati si prejudecati, dar mereu a invins dragostea.

Cele mai curajoase vedete! Top 6 femei cunoscute de la noi care si-au dat frau liber imaginatiei si au pozat topless - FOTO

Povestea de dragoste dintre Oxana si Ken incepe in 1992, pe cand ambii erau studentii Universitatii de Stat din Republica Moldova. Intr-o zi, pe cand trecea pe holul din camin impreuna cu prietenii sai straini, Ken le spune: „Fata aceasta dulce va deveni sotia mea”. Indata ce fata aparea la bucataria comuna din camin, hop si Ken aparea cu un teanc de vase nespalate, doar ca sa fie in preajma ei. Era foarte respectuos, atent si zambitor, povesteste ea. Cu toate acestea, mult timp i-a trebuit ca sa o convinga pe Oxana sa iasa la intalnire. 

Parintii Oxanei nu au fost de acord ca ea sa se marite cu un strain. Au trecut cativa ani pana cand s-au impacat cu ideea. Barbatul provine dintr-o familie nobila, dar pentru ca a decis sa se insoare cu o fata de alta nationalitate a trebuit sa renunte la toate privilegiile sale. Parintii lui, in schimb, au fost intelegatori si au acceptat-o imediat pe Oxana in familia lor. Dupa facultate, ei au decis sa se stabileasca la Londra, unde nu le-a fost usor. Munceau mult, ca sa-si faca un rost. Intre timp au aparut si copii, doi baieti. Dan si Jerome sunt foarte buni la invatatura. Cel mai mare vrea sa devina antreprenor, iar mezinul sa urmeze pasii tataului - sa fie medic.

Cleopatra Stratan si DJ SAVA au lansat remake-ul celebrei piese „Adio" - VIDEO

In prezent, familia locuieste in Anglia. Ken este medic hematolog, conduce o sectie intr-un spital si se poate mandri cu multe lucrari stiintifice publicate. Sotia, Oxana, conduce o pensiune pentru persoane cu dizabilitati si dementa. In plus, ea este foarte activa pe retelele sociale, unde povesteste despre familia ei. Ea a adunat o comunitate de peste 50.000 de urmaritori pe Instagram. 

Trupa Akord a revenit cu un nou stil melodic! Cum suna refrenul melodiei „Hora de sarbatoare”: „Fie viata cum o fi, stie fiecare, Neamul nostru va trai demn si in picioare!” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie