21.10.2023
Cleopatra Stratan si DJ SAVA au lansat remake-ul celebrei piese „Adio" - VIDEO

Celebra melodie „Adio”, cantata de trupa Gaz pe Foc, a fost o sursa de inspiratie pentru DJ SAVA. Artistul continua seria de reworkuri si face echipa de data aceasta cu Cleopatra Stratan.

Trupa Akord a revenit cu un nou stil melodic! Cum suna refrenul melodiei „Hora de sarbatoare”: „Fie viata cum o fi, stie fiecare, Neamul nostru va trai demn si in picioare!” - VIDEO

Nu este niciun secret faptul ca noul single poarta personal touch-ul producatorului si artistului DJ SAVA, iar vocea captivanta a Cleopatrei Stratan completeaza prin emotie energia piesei si impreuna aduc in prim-plan o combinatie unica de elemente fresh pe beaturi dance. 

Kiss FM - Cleopatra Stratan a absolvit liceul! Urmează Bac-ul, dar nu și  facultatea. Ce planuri de viitor are artista

Piesa face parte din urmatorul album al lui DJ SAVA ce poarta numele de „Refresh", alaturi de alte piese cool precum „Gasca 23", alaturi de Iuliana Beregoi si Shift si „Ploaia", alaturi de UDDI si Adriana Onci.

O moldoveanca s-a maritat cu un print din Africa, desi parintii au fost impotriva. Cum arata acum viata ei - FOTO

Stream Dj Sava, Claudio Cristo & J. Yolo - Africa (Radio Version) by  djsava.ro | Listen online for free on SoundCloud

Cleopatra Stratan a cucerit publicul cu muzica sa de la o varsta foarte frageda, iar din anul 2008 are propria ei papusa. In anul 2009, Cleopatra este inclusa de site-ul oddee.com in topul copiilor minune, unde ocupa locul 4. Dupa mai multe single-uri de succes printre care si „Te las cu inima”, „Pupa-ma”, „Eu m-am pierdut”, „La usa mea”, „Dragoste, va rog” alaturi de Edward Sanda si „Cel putin o vesnicie”, au urmat „Vorba de tine”, o balada emotionanta despre iubire, dar si „In dreapta mea” si „Vremea de iubit”, alaturi de Edward Sanda.

Cele mai curajoase vedete! Top 6 femei cunoscute de la noi care si-au dat frau liber imaginatiei si au pozat topless - FOTO

DJ SAVA a facut inconjurul lumii cu muzica sa care a adunat peste 500 de milioane de vizualizari pe YouTube si a cucerit publicul cu hituri internationale precum „Love in Dubai”, „Aroma”, „I Like The Trumpet”, „I Loved You” si „Tenerife”, care au avut mult succes in tari precum Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria si altele. Pana in prezent, DJ-ul a colaborat cu artisti precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes si Ioana Ignat.

Dj Sava | Artist Analytics | Songstats
Articole din aceeasi categorie