21.10.2023
Trupa Akord a revenit cu un nou stil melodic! Cum suna refrenul melodiei „Hora de sarbatoare”: „Fie viata cum o fi, stie fiecare, Neamul nostru va trai demn si in picioare!” - VIDEO

Cu un „deliciu” de piesa si cu o dispozitie de invidiat trupa Akord si-au bucurat fanii. Desi ne-au obisnuit cu piese mai lente, piesa Hora de sarbatoareabordeaza un cu totul alt stil. 

„Cu floare la palarie joc cu cine-mi place mie! Dragilor, Va prezentam o noua piesa - HORA DE SARBATOARE”, au scris artistii in descrierea piesei.

Refrenul piesei suna cam asa: „Fie viata cum o fi, stie fiecare, Neamul nostru va trai demn si in picioare! Fie viata cum o fi, in lumea asta mare, Am jucat si vom juca - Hora de sarbatoare !!”.

Chiar daca a fost lansata cu mai putin de o zi in urma, „Hora de Sarbatoare” a reusit deja sa adune peste 3 mii 6 sute de vizualizari.

Cele mai curajoase vedete! Top 6 femei cunoscute de la noi care si-au dat frau liber imaginatiei si au pozat topless - FOTO

„Si inca un nou stil de piesa de la trupa Akord ”, „Foarte frumos cantec! Felicitari!”, „Moldoveni adevarati! Ador piesa ”, au scris internautii in sectiunea de comentarii a piesei.

Trupa Akord s-a lansat oficial la 4 decembrie 2006, pe scena Palatului National din Chisinau, in cadrul spectacolului „Potcoava de aur” organizat de Radio Noroc, cu piesa „Maria”. Dupa debut, sub egida companiei Music Master, au fost lansate primele piese: „Unde-i dragostea” si „In ochii mei”, cea din urma fiind insotita de primul videoclip al trupei. In prezent solistii trupei sunt Igor Sirbu si Eduard Malareu.

Articole din aceeasi categorie