27.06.2022
„O melodie care iti ajunge la suflet!” Mariana Mihaila a lansat videoclipul oficial pentru piesa „Ruga pentru Pace” - VIDEO

Recent, interpreta de muzica usoara din Republica Moldova, Mariaha Mihaila a lansat un videoclip oficial pentru piesa sa „Ruga pentru Pace”, pe care a interpretat-o alaturi de corul „Lia Ciocirlia”. 

In cadrul unui interviu, Mariana Mihaila a mentionat ca razboiul din Ucraina a afecatat-o mult, dar si a inspirat-o. Artista a decis sa spuna ce are pe suflet prin muzica.

„Totul incepe de la tine” - este lectia pe care a invatat-o de-a lungul timpului Olia Tira! Afla cum se simte interpreta dupa ce s-a mutat in Cipru, dar si cat de mult a evoluat spiritual: „Dumnezeu intotdeauna ma trage din zonele periculoase..” - VIDEO

Acum o luna, interpreta a lansat o rugaciune pentru pace, versurile careia i-au aparut in minte la doua saptamani de la inceperea razboiului. 

„Iata si mult asteptatul videoclip la piesa „Ruga pentru Pace”, la care am lucrat asiduu cu talentatul videograf Igor Catrinescu, caruia ii multumesc enorm! Bijuteriile acestui videoclip sunt bineinteles copiii din Corul „Lia-Ciocirlia”, care au fost ghidati de Conducatorul Artistic doamna Luminita Istrate”, a scris interpreta pe pagina sa de Facebook. 

„Sa fie pace pe Pamant si in inimile noastre!”, a adaugat artista. 

Tatiana Spinu isi bucura cititorii cu un nou roman! Vezi cum a avut loc lansarea cartii „O ultima scrisoare” - FOTO/VIDEO

Fanii cantaretei au ramas incantati de noua productie a artistei: „Foarte frumos cintecul si clipul, draga mea”, „Frumoasa melodie”, „Doamne ajuta, draga Mariana!”, „O melodie de nota 10. Sa dea Domnul pace. Si tie multe realizari frumoase si piese care ne bucura noua suflete. Succese mari!”, „Foarte frumos, felicitari! Profund”, „Doamne cat de frumoasa este piesa, ajunge la suflet. Bravo, Mariana”, „Ce emotionant”, „Bravo pentru toata echipa”. 

Articole din aceeasi categorie