26.06.2022
Tatiana Spinu isi bucura cititorii cu un nou roman! Vezi cum a avut loc lansarea cartii „O ultima scrisoare” - FOTO/VIDEO

Nu este prima carte pe care o lanseaza si cu siguranta nici ultima. Recent, interpreta si scriitoarea Tatiana Spinu a anuntat printr-o postare publicata pe Instagram ca urmeaza sa prezinte publicului romanul „O ultima scrisoare”.

„Va invit, dragii mei cititori, la cea mai asteptata lansare de carte! Vineri, 24 Iunie, ora 18.00, strada Bogdan Voievod, 1.”, a scris Tatiana anterior in mediul online.

Lansarea romanului a avut loc in cadrul unei librarii din capitala. Acolo scriitoarea si-a prezentat opera, a oferit autografe si a vorbit cu cei prezenti la eveniment.

Tanara a publicat de asemenea cateva fotografii si video-uri din cadrul intalnirii.

„Sotia si copiii zboara la Moscova”! Ce spune producatorul lui Iurii Shatunov despre inmormantarea artistului si problemele de sanatate cu care s-a confruntat acesta

„In toate librariile din tara. Romanul „O ultima scrisoare” este continuarea cartii „Parfumul scrisorii tale”, roman foarte cautat, iubit si citit de femei in ultimii ani.”, a mentionat Tatiana Spinu pe blogul sau personal.

Charlize Theron s-a vopsit bruneta. Actrita va aparea in filmul „The Old Guard 2” - FOTO

Tatiana Spinu este o interpreta si scriitoare din Republica Moldova. Aceasta este casatorita cu politistul Andrei Rotaru.

Doina Danielean - schimbare neasteptata de look! Vezi cat de bine o prinde pe jurnalista noua tunsoare: „Arata bestial” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie