04.04.2022
„O mare enigma!” Maria Tiscenco este deja Tincu. De ce artista a decis sa isi schimbe numele: „Adevarul este ca...” - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Maria Tincu, interpreta de muzica populara, a venit in platou cu o Hora de joc, o melodie dinamica, energica, care a ridicat tuturor dispozitia. In cadrul interviului, Maria a vorbit despre studiile sale, despre examenul de master si noul sau hobby. 

Data trecuta cand a venit la emisiune, Maria era Tiscenco, iar acum a hotarat sa schimbe ceva. „E o mare enigma. Toata lumea ma intreaba. De fapt, Tincu este varianta romaneasca a numelui. Adevarul este ca maestrul Igor Rusu m-a sfatuit sa fac aceasta schimbare si mi-a zis ca astfel o sa am mai mare priza la publicul din Romania. Eu l-am ascultat caci stiu ca el mereu imi doreste binele”. 

Tanar, frumos si foarte criticat! Interpretul Maxim Zavidia a intrat in gura lumii. Vezi ce replici taioase a oferit artistul haterilor: „Inca nu stiti in ce stare si dispozitie neplacuta pot sa fiu eu si cum as putea sa va raspund.” - VIDEO

In ultima perioada nu prea au rasunat piese vesele in platoul serilor perfecte, insa Maria a decis sa vina cu ceva mai dinamic, pentru a ridica dispozitia tuturor. „Eu de fapt am avut pregatite mai multe piesa, dar am ales-o pe aceasta deoarece m-am gandit sa aduc un strop de bucurie oamenilor. M-am gandit la mine, caci cat mai pot sta asa intr-o incertitudine, intr-o stare de frica. Pana la urma, noi suntem un popor care avem cantecul, jocul si veselia scrisa in ADN. Cat de greu nu ne-ar fi, noi mereu punem zambetul pe fata si suntem veseli”. 

De curand, Maria Tincu a sustinut examenul la masterat. „A fost un examen destul de reusit. Sunt deja un artist cu acte in regula. La catedra canto popular exmenul consta intr-un concert sustinut o ora in care trebuie sa canti toate genurile muzicale. Totul este suta la suta live. De asemenea, am cantat doua duete. L-am ales pe domnul Igor Rusu si nu am dat gres. Am fost sustinuta de instrumentisti foarte buni. Am primit 10 la acest examen”. 

Wow! Eva Timush a lansat versiunea piano a piesei „Tattoo”: „Este o interpretare fantastica” - VIDEO

Pe langa studii si muzica, Maria mai are un hobby - TikTok. „Am descoperit TikTokul de cateva zile. Eu cumva subestimam aceasta platforma. Ma gandeam ca este pentru copii mai mult. Insa, dupa ce l-am mai analizat am inteles ca pot posta si eu ceva interesant”.

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie