14.08.2023
O mama si fiica ei semana ca doua picaturi de apa, iar asta le-a adus faima pe internet: „Oamenii cred ca suntem surori” - FOTO

Are doar 23 de ani, seamana izbitor cu mama ei, o femeie de 56 de ani, care se mandreste cu o silueta impecabila, dar fericirea ei este putin „umbrita”, sustinand ca aceasta asemanare i-a afectat viata sentimentala.

Gabriella, o tanara de 23 de ani si Catherine Galasso-Viorito, in varsta de 56 de ani, sunt mama si fiica si, dincolo de faptul ca aleg sa poarte tinute asortate si sa se machieze la fel, ele seamana perfect si din punct de vedere fizic.

De doi ani - sot si sotie! Ce postare emotionanta a facut Cleopatra Stratan pentru Edward Sanda - FOTO

Amandoua sustin ca au o legatura unica, dar aceasta le-a adus probleme chiar si cu familia lor. Concret, surorile fetei, Lauren, de 24 de ani si Sophia, de 18 ani, s-au aratat geloase de-a lungul timpului, iar Gabriella sustine ca relatia cu mama ei i-a creat probleme si in viata sentimentala, deoarece barbatii care o curteaza se simt intimidati de apropierea dintre ele.

„Mama este foarte grijulie, asa ca asta mi-a adus multe probleme in viata sentimentala. Vrea sa ies mereu cu ea, sa petrecem timp impreuna”, a declarat tanara, potrivit Daily Mail.

„Cand aveam un prieten, mama spunea ca exista un triunghi amoros. Relatia era intre mine, mama si tipul respectiv. E neobisnuit, dar asa merg lucrurile cu noi”, a mai spus tanara.

Ea a dezvaluit, de asemenea, ca surorile ei sunt de parere ca au o legatura care nu este tocmai buna.

A revenit in forta! Dupa o pauza de un an, Lia Taburcean a lansat o piesa si un videoclip: „Wow, ce videoclip super” - VIDEO

„Surorile mele nu agreeaza aceasta relatie. Nu ne sustin sa ne imbracam la fel si sa ne machiem”, spunea ea.

De cand au ales sa se expuna pe retelele sociale, acestea au adunat o comunitate numeroasa, iar unele dintre videoclipurile lor au peste 17 milioane de vizualizari.

Evident, comentariile din partea fanilor nu lipsesc: „Ar putea sa-ti fie sora. Amandoua aratati grozav”, „Doamne, parca sunteti gemene”, ”Doamne, parca te privesti pe tine in viitor”, „Mama ta pare atat de tanara”, „Sunt geloasa pe relatia voastra”.

Pe langa activitatea pe care o au in social media, Catherine, fosta Miss Connecticut, isi dedica timpul pentru a o ajuta pe fiica ei in cariera ca model, sperand ca intr-o zi sa fie incoronata Miss SUA sau Miss Universe.

Articole din aceeasi categorie