14.08.2023
A revenit in forta! Dupa o pauza de un an, Lia Taburcean a lansat o piesa si un videoclip: „Wow, ce videoclip super” - VIDEO

La data de 6 august 2022, Lia Taburcean a lansat piesa „Ramai Iubire”. Dupa o pauza de un an si cateva zile, interpreta a decis sa-si bucure din nou fanii cu un cantec la fel de vesel si plin de viata. Este vorba despre „Azi lumea lasa sa stie”.

Despre lansarea piesei, Taburcean a anuntat prin intermediul unei postari publicate pe contul ei de Instagram. „Azi lumea lasa sa stie”, a scris succint artista in descrierea unei secvente din videoclipul oficial al melodiei.

Muzica si textul au fost compuse si scrise de catre Mihai Ciucium (Mahay), iar de productie s-a ocupat Cezar Ciucium.

In mai putin de 2 zile de la premiera de pe Youtube, piesa a adunat peste 35 de mii de vizualizari, dar si 2 mii de aprecieri. De asemenea, nu au putut lipsi nici sutele de comentarii de admiratie din partea internautilor.

Diferenta ca de la cer la pamant. J Lo arata total diferit in pozele paparazzilor fata de cele de pe Instagram - FOTO/VIDEO

„Draga Lia ,ai o piesa minunata, iar clipul este reusit.Transmite prin melodie si imagini sentimente calde”, „Wow, ce videoclip super si mai ales ei doi! Chiar transmit ceva frumos”, „Foarte frumoasa melodia! Un videoclip frumos cu oameni frumosi”, sunt cateva dintre comentariile primite din partea fanior.

Tu ce parere ai despre noua piesa a Liei Taburcean?

Lia Taburcean este o interpreta din Republica Moldova. In anul 2016 a devenit cunoscuta dupa ce a lansat piesa: „La nunta asta”.

Rihanna a devenit mama pentru a doua oara. Vedeta a nascut o fetita: „Este imaginea perfecta”

Articole din aceeasi categorie