14.08.2023
De doi ani - sot si sotie! Ce postare emotionanta a facut Cleopatra Stratan pentru Edward Sanda - FOTO

La data de 14 august 2021, indragita artista de la noi, Cleopatra Stratan, si-a unit destinul cu artistul roman, Edward Sanda.

Astazi, cei doi se iubesc la fel de mult, sau chiar mai mult ca acum 2 ani si acest lucru este vizibil datorita postarilor frecvente pe care le fac ambii.

Cu ocazia aniversarii nuntii de bumbac, Cleo a decis sa-i dedice sotului ei un mesaj care a fost facut public pe Instagram.

„Acum 2 ani, pe 14 august 2021 imbracam rochia de mireasa si urma sa ii spun „DA!” celui mai important om din viata mea pe care il iubesc infinit! @edwardsandaofficial tu esti minunea mea si abia astept sa ne sarbatorim si nunta de diamant! La multi ani CLEDWTIII”, a mentionat Cleopatra Stratan.

Cum arata casa de 850 de mii de euro a Andreei Balan! Proprietatea detine studio de inregistrari si 5 bai - VIDEO

Nici mesajul lui Edward Sanda nu a intarziat sa apara. „Te iubesc din ce in ce mai mult in fiecare zi! Scumpa mea sotie”, a spus el.

Totodata, pe langa felicitare, Stratan a dezvaluit si o fotografie de colectie din ziua nuntii lor.

„Foarte frumosi. Fiti fericiti multi, multi ani impreuna”, „La multi ani sanatosi si fericiti impreuna”, „La multi ani fericiti si plini de dragoste reciproca”, sunt cateva dintre felicitarile pe care interpretii le-au primit de la fanii lor fideli.

Vezi mai jos si alte imagini de la nunta celor doi:

S-au reintalnit dupa mult timp! Asa arata in prezent dansatorii Ionela Tarus si Mihai Ungureanu - FOTO

Cleopatra Stratan este o cantareata si actrita romana, nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. Cleopatra este casatorita cu interpretul roman Edward Sanda.

Articole din aceeasi categorie