03.02.2022
O legatura unica! Ana Cernicova este cea mai buna prietena a fiicei sale si adora sa petreaca timpul cu ea: „Intr-adevar suntem prietene. Mie imi place mult generatia de acum” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost soprana Ana Cernicova.

Anul acesta interpreta a participat la preselectia nationala a concursului Eurovision. 

„A fost o decizie spontana, motiv pentru care nici nu am reusit sa o promovez intrucat am pregatit-o in doar patru zile.” ,a povestit soprana.

Cu toate acestea melodia Anei s-a pozitionat pe locul doi in clasament, dupa cea a formatiei Zdob si Zdub si a fratilor Advahov. 

De ziua mamei sale, Aura, a postat o fotografie rara alaturi de ea si fiicele sale: „Daca m-as intalni cu Dumnezeu, i-as multumi pentru ca mi-a daruit asa o mama” - FOTO

Artista isi aminteste ca la acest concurs a participat pentru prima data in urma cu opt ani, iar atunci s-a clasat pe locul patru. 

Recent, ea a sarbatorit aniversarea fiicei sale - Amelia, care a implinit frumoasa varsta de doisprezece ani. Interpreta afirma ca ii este cea mai buna prietena micutei si se inteleg de minune. „Intr-adevar suntem prietene, pentru ca mie imi place mult generatia de acum, pentru ca copiii sunt mai maturi si intelegatori” povesteste Ana.

Ce mari s-au facut copiii lui Michael Jackson! Uite cum arata acum!

Aceasta a mai mentionat faptul ca acum Amelia canta mai putin. „Da, canta mai putin, dar pentru ca acum e in perioada in care i se schimba vocea si are parte si de alte schimbari, de aceea eu nu insist absolut deloc si o las sa faca ce isi doreste ea.” 

Povestea lor de dragoste poate fi scenariul unui film! Tatiana si Ilie Maxian - dezgoliti de secretele relatiei perfecte: „Noi nu ne certam, ne contrazicem uneori, dar apoi zambim si cedam ambii.” INTERVIU - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie